Wijnimport De Wijnwereld

Foto's

Beoordelingen

7.7
Goed
67 beoordelingen
R.
Mevr. R. Ten Hove-Post
Superleuk pakket. Vanavond thuis onze eigen wijnproeverij:-)
H.
Mevr. H. De Jonge
het arrangement werd op eigen verzoek thuis bezorgd. keurige verpakking en uitleg op papier over ge geleverde wijnen en bijbehorende hapjes. prima en lekker. zeker aan te bevelen !!!
G.
Mevr. G. Van Dinther
Het is een prima deal en origineel.

Locatie

Wijnimport De Wijnwereld
Van Hattumstraat 10A, 8011 MV, Zwolle
0km van treinstation
stadsbloemist Alex van Assen
Kamperstraat 3, 8011 LJ, Zwolle
0km van treinstation
Afhaalpunt: Bloemen Petersen
Prinsengracht 6, 7941 KD, Meppel
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

De wereld van wijn is mooi, maar ook groot en onoverzichtelijk. Redelijk geprijsde wijnen kunnen lekkerder zijn dan dure wijnen van gevestigde namen. Maar waar vind je die? En welke wijn serveer je bij het eten of tijdens een gezellige avond? De wijnconsulenten van De Wijnwereld maken je graag wegwijs in de wereld van wijnen.

Wijnimport De Wijnwereld haalt meerdere wijnen rechtstreeks vanaf het Wijnhuis uit meerdere continenten. Dit doen ze in samenwerking met 10 andere wijnkoperijen in Nederland en België. Mede hierdoor kunnen zij hun kwaliteitswijnen tegen een zeer goede en gunstige prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Ook is Wijnimport De Wijnwereld gespecialiseerd in volledig verzorgde huiskamerproeverijen op maat! De proeverijen (eventueel bij jou thuis) zijn perfect geschikt als gezellige, leerzame en interactieve bijeenkomst.

Je bent van harte welkom bij Wijnimport De Wijnwereld!