De Zoom Renesse

Foto's

Beoordelingen

9.4
Perfect
437 beoordelingen
J.
Mevr. J. De Putter
heerlijk gegeten kruidenboter uitstekend ! alles was heel lekker complimenten voor de kok ! leuke gezellige bediening ..fijne avond gehad daar
De Zoom Renesse
altijd blij om dit te lezen en dat u het naar uw zin had graag tot snel
R.
Dhr. R. Donkers
Prima eten en een hele prettige bediening. De dame wist zelfs dat we eerder daar gegeten hadden! Dat voelt fijn en welkom!
De Zoom Renesse
fijn om dit te lezen, graag tot ziens
S.
Mevr. S. Kiggen

Locatie

Contact

Bedrijfsinformatie

Feestcafé De Zoom in Renesse is één van de best bezochte feestlocaties van Nederland. Al talloze mensen hebben hier gedanst, gezongen, gefeest en onvergetelijke herinneringen gemaakt. Hier bruist het echte nachtleven, maar ook overdag kun je hier genieten van heerlijke cocktails, speciale koffies, overheerlijke gerechten en nog veel meer andere specialiteiten. Ze beschikken over een uitgebreide menukaart waardoor je tijdens een drankje heerlijk kunt genieten van diverse broodjes, fingerfood en snacks. Ook de dinerkaart is uitgebreid, waardoor er voor ieder wat wils is.

De Zoom kenmerkt zich door een knusse Après-skisfeer, open uitstraling en toegankelijkheid voor iedereen. Daardoor voelt elk publiek zich hier thuis. Zowel binnen als buiten zijn er grote barren om drankjes te halen. Daarnaast zijn er voldoende zitplaatsen, loungebanken en is het terras voorzien van diverse warmte-elementen om het, zelfs in de winter, zo aangenaam mogelijk voor je te maken. Kom het zelf ervaren!

Je bent van harte welkom bij De Zoom Renesse!