Eetcafé Manege Meulendijks

Foto's

Beoordelingen

9.1
Perfect
499 beoordelingen
M.
Mevr. M. Beek
super aardig personeel en prima borrelplank
J.
Mevr. J. Brankaert
Tweede keer dat we hier met social deal komen. Leuk arrangement en een mooie omgeving om te wandelen. We komen hier erg graag. Zeer hondvriendelijk.
B.
Mevr. B. Tax
Zeer nette bediening mooie wandeling en heerlijke borrelplank

Locatie

Contact

Bedrijfsinformatie

Ruitersportcentrum Manege Meulendijks is een dynamische en herkenbare plek voor alle recreatie- en sportruiters in de provincie Noord-Brabant. Iedereen die geïnteresseerd is in paarden en op een veilige en sportieve manier kennis wil maken met de paardensport is bij RSC Manege Meulendijks van harte welkom.

Eetcafé Meulendijks is onderdeel van Ruitersportcentrum Manege Meulendijks. Het ruitersportcentrum ligt op een steenworp afstand van de Strabrechtse Heide, een van de grootste heidegebieden van Nederland. In dit natuurgebied bevinden zich uitgestrekte fiets-, wandel-, ruiter- en menroutes, die deel uitmaken van een grensoverschrijdend netwerk. Ruitersportcentrum Manege Meulendijks is een officieel rust- en overnachtingspunt op deze routes. Op 800 meter van de manege bevindt zich een knooppunt. Het sfeervolle café in Oostenrijkse stijl biedt je een ruim assortiment dranken en kleine versnaperingen. Het café beschikt over een ruim overdekt terras met een fraai uitzicht over de rijbanen, weilanden en bosgebied.

Je bent van harte welkom bij Eetcafé Manege Meulendijks!

Hiernaast zie je de openingstijden van het eetcafé. De keuken is op woensdag, zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 18.00 uur