Grand Café de M'ooije Waard

Foto's

Beoordelingen

7.9
Goed
209 beoordelingen
J.
Dhr. J. Van Belzen
Voor 3e keer geweest. Dat zegt genoeg! Bijzonder empatische gastvrouw/eigenaresse!! Heerlijke avond!
J.
Mevr. J. Rikken
Een heerlijk en goed verzorgd 3 gangen menu voor 16,95 met daarbij een hele gezellige en fijne bediening, een prima sfeertje en vooral ook heerlijke muziek uit voornamelijk de sixties. Ingrediënten voor een gezellig etentje. Echt een aanrader en we hebben alweer bonnen besteld voor een volgende keer.
M.
Mevr. M. Dortmans
Gezellig restaurant, vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten en ruim voldoende.

Locatie

Contact

Bedrijfsinformatie

Horeca in optima forma en multiple choice, ofwel een grand café dat ieder moment van de dag een bezoek waard is! Koffie met heerlijk huisgemaakt gebak, een lekkere lunch, een smakelijk diner, een borrel met vrienden en dansen tot in de kleine uurtjes: het kan allemaal in Grand Café de M'ooije Waard. Hier houden ze van rumoer en gezelligheid en doen ze altijd hun uiterste best om de gasten te verwennen en een leuke avond te bezorgen. Iedere dinsdag speelt een biljartvereniging een gezellig potje biljart op de biljarttafel. 

Millingen is een klein, charmant dorp dat haar gasten veel te bieden heeft. Breng een bezoek aan natuurgebied de Millingerwaard, wandel of fiets over de Rijndijk en geniet van de rivier en vergezichten. Grand Café de M'ooije Waard is een van de beste cafés van Millingen aan de Rijn en wordt geroemd om zijn uitstekende eetgelegenheid en prettige, informele sfeer. In de lente- en zomermaanden is het bovendien goed vertoeven op het grote terras.  

Beleef het zelf bij Grand Café de M'ooije Waard!