In Choc Gent

Foto's

Beoordelingen

9.7
Perfect
73 beoordelingen
J.
Mevr. J. Gonzalez
Aangenaam personeel en heel lekker
I.
Dhr. I. De Roeck
E.
Dhr. E. Lammens
Het ontbijt was erg kwaliteitsvol, meer dan genoeg en met kraakverse producten. Vriendelijke en vlotte bediening. Er was zo veel dat dit niet allemaal op de kleine tafel kon. Er werd een kleine tafel bij geplaatst. Eén minpunt : in het deal kon je alleen maar koffie krijgen, na discussie met de verantwoordelijke kreeg ik chocolademelk. Toch raar dat men er van uitgaat dat iedereen mag en wil koffie drinken. Maar voor de rest absoluut een aanrader!
In Choc Gent
Dankjewel 🤗🤗🤗

Locatie

In Choc Gent
Sint-Veerleplein 13, 9000, Gent
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

In Choc, dat ben je wel als je deze prachtige zaak in Gent binnenstapt! In dit koffiehuis vind je talloze lekkernijen, van geglazuurde donuts tot gigantische ijscoupes en van luxe koffies tot verrukkelijke pralinés. Ook kun je hier waanzinnige crazy shakes krijgen: milkshakes in alle vormen en maten met verbazingwekkende versieringen. Alles wordt hier zorgvuldig klaargemaakt met alleen de beste streekproducten en dat proef je. 

's Ochtends kun je bij In Choc terecht voor een uitgebreid ontbijtje of een lekkere kop koffie. Aan het eind van de ochtend serveren ze een heerlijke huisbereide lunch met onder andere broodjes en soep. Daarna barst het feest echt los: vanaf 14:00 staan de chocolaatjes, wafels, pannenkoeken en alle andere lekkernijen je op te wachten. Wanneer kom jij proeven?

Tot snel bij In Choc!