In den Swarten Hondt

Foto's

Beoordelingen

9.4
Perfect
1.355 beoordelingen
M.
Mevr. M. Verbruggen
lekker eten, leuke bediening
H.
Mevr. H. De Jong
Het was weer heerlijk! En fijne service, het Viking broodje werd zo omgeruild voor het heerlijke oerbrood! De bediening is echt perfect! Altijd een feestje lunchen bij de Swarte hondt!
P.
Mevr. P. Hoogeveen
De deal is qua prijs zowat verdubbeld bij een jaar geleden. Maar evengoed blijf ik er graag komen, je krijgt écht waar voor je geld, dit is zowel wat betreft het eten als het bedienend personeel.

Locatie

In den Swarten Hondt
Spaarne 37, 2011 CE, Haarlem
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Op een van de mooiste plekken van Haarlem, met uitzicht op het Spaarne en bij de Melkbrug, bevindt zich de oudste horecagelegenheid van Haarlem, daterend uit de 16e eeuw: restaurant In den Swarten Hondt.

Overdag kun je terecht in het lunchcafé. De exploitatie van het lunchcafé valt samen met dagbesteding voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Maar ook 's avonds wordt er dagbesteding aangeboden. Kwaliteit staat altijd voorop. Er wordt gewerkt met verse ingrediënten, het liefst biologisch. Er is fairtradekoffie en thee, verse jus d'orange, mooie wijnen en Haarlems gebrouwen bier. In den Swarten Hondt is gezellig, huiselijk en heeft een warme sfeer in bediening en inrichting.

Je bent van harte welkom bij In den Swarten Hondt!