Leefgoed

Foto's

Beoordelingen

9.5
Perfect
276 beoordelingen
T.
Mevr. T. Kemperman
E.
Dhr. E. Schmid
Erg leuk, vriendelijke mensen, en heerlijk gegeten. Kleine wandeling over t terrein gemaakt met de route en beschrijving van de gebouwen. Kom zeker van de zomer nog een keertje terug
A.
Mevr. A. Oord
Lekkere informele gelegenheid met prima vegetarische gerechten. Weer eens wat anders!

Locatie

Leefgoed
Peter de Gorterstraat 7, 5248 NS, Rosmalen
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Bij Leefgoed vind je geen menukaart met gerechten om uit te kiezen, in plaats daarvan serveren ze dagelijks een verse proeverij van gerechten. Eten wat de pot schaft zeg maar. Elke dag bereiden de koks verse gerechten die worden gepresenteerd in buffetvorm. Alle ingrediënten zijn kakelvers, biologisch, en niet te vergeten: vegetarisch! Leefgoed heeft zelfs het LEKKER VEGA-keurmerk 'Goud' gekregen!

Dag in, dag uit creëren de koks nieuwe lekkernijen. Loop langs de proeverij en laat de kok de fantastische smaaksensaties voor je opscheppen. Plof neer op een van de comfortabele stoelen om er volop van te genieten. Vergeet geen drankje te halen: ook deze zijn biologisch en net even anders dan je misschien wel gewend bent. Bij Leefgoed houden ze immers van het lichaam voeden, en niet vullen. Kom het nu zelf ontdekken.
 
Je voelt je goed op Leefgoed!