Malle Balle

Malle Balle

9.8
Perfect • 78 beoordelingen
Veenendaal

Beschikbare deals

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
78 beoordelingen
R.
Mevr. R. Beumer
Verrassend lekker
Malle Balle
Goed om te horen, bedankt voor de review!
N.
Mevr. N. Van Vessem
Leuk concept! Vriendelijke en gastvrije bediening en lekker eten in een sfeervolle ambiance. Het concept met de ballen vinden we verrassend leuk. We komen graag terug...
Malle Balle
bedankt voor de leuke review! We hopen jullie nog eens te verwelkomen in ons restaurant!
J.
Dhr. J. Pil
Leuk restaurant met kwalitatief goed eten. Een verrassend menu met diverse soorten gehaktballen en bijgerecht. Wij waren er op woensdagavond en het was niet druk. Vriendelijke bediening. Zeker een bezoek waard.
Malle Balle
Bedankt voor de lovende woorden, we hopen u nog een keer te kunnen verwelkomen!

Locatie

Malle Balle
Tuinstraat 14, 3901 RB, Veenendaal
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Maak kennis met Malle Balle. Hier ben je aan het juiste adres voor een ambachtelijke versgedraaide bal uit eigen keuken. Op het menu staan allerlei verschillende soorten en maten. Er is dus voor ieder wat wils. Alleen een bal is ook maar zo saai, daarom heb je ook nog de keuze uit verschillende bijgerechten zoals bijvoorbeeld hutspot, boerenkool, stamppot en zelfs salades. Zo maak jij je hoofdgerecht helemaal compleet. 

Uiteraard kun je je diner helemaal compleet maken met een voorgerecht en/of een lekker dessert. Ga lekker dineren in het restaurant, haal je favoriete gerechten eenvoudig af, of gemakkelijker nog, laat het lekker zonder zorgen bij je thuisbezorgen. Dat smaakt naar meer!

Ontdek Malle Balle nu zelf!