Mariahoeve

Mariahoeve

10
Perfect • 171 beoordelingen
Putten

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Mariahoeve
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

10
Perfect
171 beoordelingen
W.
Dhr. W. Van Der Gaag
B.
Mevr. B. Van Meer
Interessant verhaal werd er verteld over de hoeve, op een leuke manier even terug in de tijd. Genoten daarna van een heerlijke high tea.
M.
Mevr. M. Swanborn
De combinatie van een goed verzorgde high tea en de uitleg van de gids bij de museumboerderij over het leven van toen ,was erg leuk. Alles was top!

Locatie

Mariahoeve
Kiefveldersteeg 11, 3882 RG, Putten
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Maak nu kennis met de Mariahoeve, een typisch voorbeeld van een boerderij zoals ze na 1900 als paddenstoelen uit de grond schoten. Met een paar hectare bouwland voor het verbouwen van graan, aardappelen en meer, dieren als koeien, varkens en kippen, een moestuin en een kleine boomgaard. Door de mechanisatie verdween dit soort boerderij, maar bij Mariahoeve beleef je het boerderijleven zoals het toen nog was.

Zo kun je het museum bezoeken en een audiotour volgen die je een inkijk geeft in het leven van de familie Van Den Brink. Je bezoekt het terrein en alle vertrekken en krijgt een uitgebreide beschrijving van deze unieke locatie. Daarnaast kun je hier ook gezellig een hapje komen eten. Zo smul je van een lekkere lunch, boordevol zelf verbouwde producten én dat proef je! 

Kom het nu zelf belezen bij de Mariahoeve!

Hiernaast ziet u de openingstijden van Mariahoeve, maar deze veranderen regelmatig. Klik hier voor de actuele openingstijden.