Smoothies Kampen

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
217 beoordelingen
P.
Mevr. P. Soer
Vriendelijke mensen en heerlijke high-tea gehad. Goede service en smakelijke hapjes. Erg tevreden en zeker een aanrader! 👌🏻
S.
Mevr. S. Wunderink
Geen chocoladebroodje maar een ijswafel. Heerlijk alternatief. In het begin denk je dat het er als weinig uitziet, maar bleek meer dan genoeg. Door het zoet uiteindelijk bomvol.
A.
Mevr. A. Kruithof

Locatie

Smoothies Kampen
Oudestraat 36, 8261 CR, Kampen
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Zoek je de perfecte balans tussen gezond, lekker en dagvers? Dan is Smoothies bij uitstek dé plek voor jou om te genieten van een verse smoothie, heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of gezellig koffiemomentje. In het seizoen werken ze hier veel met producten van eigen kweek. Wat in de ochtend nog op de tuinen staat, is in de middag verwerkt in het lekkers bij jou op tafel. Verser wordt het niet!

De smoothie bowls bevatten 100% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit, zijn met precisie geblend en afgetopt met de lekkerste fruitsoorten. En met de verse sappen, vol vitaminen, geef jij jezelf die energieboost op het moment dat je het nodig hebt! Ook voor ijskoude fruitshakes, fruitmocktails, ice coffees, grilled sandwiches en meer mooie en (h)eerlijke producten ben jij welkom in hartje Kampen.  

Verantwoord genieten doe je bij Smoothies Kampen!