The Blueberry Nijkerk

Foto's

Beoordelingen

9.2
Perfect
36 beoordelingen
J.
Mevr. J. Klipsteen
heerlijk gegeten was goed verzorgd. Heerlijke acholvrij cocktail lekker zoetig versnapering en 3 sandwiches. Top service
M.
Dhr. M. Morees
C.
Mevr. C. Vandenakker
Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Ik vond het top dat er niet werd bespaard op de hoeveelheid omdat het een social deal actie was, echt meer dan genoeg.

Locatie

The Blueberry Nijkerk
Verlaat 18, 3861 AA, Nijkerk
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Bij The Blueberry in Nijkerk ga jij op reis in eigen land. Proef het lekkerste all-day breakfast in Amerikaanse stijl en geniet van fluffy pancakes, verse roereieren, juicy smoothies en (h)eerlijke koffie. Of ga voor een American high tea met bijvoorbeeld scones en sandwiches en natuurlijk een heerlijke kop thee. Daarnaast geniet je bij The Blueberry Nijkerk van huisgemaakte zoete taartjes, cupcakes en koeken, die elke dag uit eigen keuken vers worden bereid.

The Blueberry Nijkerk is zes dagen per geopend om jou het lekkerste van het lekkerste te bieden. Neem plaats in het gezellige restaurant of kies een to-go box. Kan je heerlijk op je eigen bank genieten van zo'n Amerikaanse high tea! En heb je een feestje waar heerlijke zoetigheden niet kunnen ontbreken? Voor groepen tot 250 personen denken de medewerkers graag met je mee. Is dat eens makkelijk!

Voel je welkom bij The Blueberry!