Brasserie Viertap

Beschikbaarheid
Informatie
Foto's
Locatie
Restaurantinfo

3-gangendiner à la carte

9.7
Perfect • 53 beoordelingen
Brasserie Viertap
Aarschot (139km)
Verkocht: 1.000
€45,10
€29,90

Samenvatting

Verrukkelijk 3-gangendiner à la carte bij Brasserie Viertap in Rillaar: smul bij het hoofdgerecht bijvoorbeeld van steak, entrecôte of kipfilet met molengras

Beschikbaarheid

2
personen

Highlights

  • Zalig 3-gangendiner à la carte
  • Zie hier de inhoud van de deal
  • Je mag kiezen uit alle hemelse gerechten van de kaart
  • Ga bij het hoofdgerecht bijvoorbeeld voor een vispannetje, mosselen of spareribs
  • Of proef de specialiteit van het huis: molengras met steak, entrecôte of kipfilet
  • Ongedwongen genieten in een gezellig en warm kader
  • Perfect voor een avond tafelen met je familie, vrienden of geliefde!
  • Maak kennis met deze sfeervolle zaak in Rillaar
  • Ook geldig in het weekend!
  • Er wordt rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering

Grote kleine letters

Foto's

Locatie

Brasserie Viertap
Molenstraat 1, 3202 Aarschot
139 km van De kust
3km van treinstation

Meer info

Zin in een avond gezellig tafelen met je geliefde, familie of vrienden? Dan ben je bij Brasserie Viertap in Rillaar aan het juiste adres. Hier ga je ongedwongen genieten van een zalig 3-gangendiner, waarbij je mag kiezen uit alle hemelse gerechten van de kaart. Smul bij het hoofdgerecht bijvoorbeeld van de specialiteit van het huis: molengras met steak, entrecôte of kipfilet. Of ga voor één van de andere verrukkelijke vlees-, vis- of pastagerechten. Jij gaat gegarandeerd een fantastische tijd beleven!

3-gangendiner

Voorgerecht

  • Soep van de dag
    met vers brood
  • Kaaskroketten
    2 stuks
  • Garnaalkroketten
    2 stuks
  • Duo van kroketten
    kaas- en garnaalkroket
  • Scampi tartaar
    huisgemaakt
  • Scampi
    met saus

Hoofdgerecht

Molengrasgerechten:

  • Steak
    geserveerd met champignonroomsaus, peperroomsaus, Provençale of jagersaus
  • Entrecôte
    geserveerd met champignonroomsaus, peperroomsaus, Provençale of jagersaus
  • Kipfilet
    geserveerd met champignonroomsaus, peperroomsaus, Provençale of jagersaus


Pastagerechten:

  • Spaghetti bolognaise
  • Spaghetti vegetarisch
  • Pasta scampi van de chef
  • Pasta scampi diabolique
  • Pasta ham-kaas


Vleesgerechten:

  • Steak (250gr) 
    geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
  • Entrecôte (250gr) 
    geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
  • Schnitzel (250gr)
    geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
  • Kipfilet (250gr)
    geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
  • Varkenshaasje (250gr)
    geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
  • Halve kip
    geserveerd met peperroomsaus, champignonroomsaus, Provençale, jagersaus, bearnaisesaus, choronsaus, champignon-natuursaus, Forestière of witloofsaus
  • Spareribs
    huisgemarineerd
  • Balletjes in tomatensaus
    3 stuks
  • Stoofvlees
    huisgemaakt
  • Goulash
    huisgemaakt
  • Vol-au-vent (vidée) 
    huisgemaakt

Alle vleesgerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, puree of pasta


    Mosselen:

    • Mosselen natuur
      seizoensgerecht met frietjes, mayonaise en mosselsaus


    Visgerechten:

    • Vispannetje
      van de chef
    • Verse zalm
      geserveerd met bearnaisesaus, wittewijnsaus, botersaus, saus van de chef, preisaus of diabolique-saus
    • Verse kabeljauw
      geserveerd met bearnaisesaus, wittewijnsaus, botersaus, saus van de chef, preisaus of diabolique-saus
    • Scampi's
      geserveerd met bearnaisesaus, wittewijnsaus, botersaus, saus van de chef, preisaus of diabolique-saus


    Wildsuggesties:

    • Stoofpotje van wild (+ €2)
      met puree
    • Wilde eendenfilet à l'orange (+ €2)
      met kroketjes
    • Konijn (+ €2)
      op grootmoeders wijze
    • Fazant op Brabantse wijze (+ €3)
      met kroketjes
    • Hertenfilet op wijze van de chef (+ €3)
      met aardappelgerecht naar keuze


    Nagerecht

    • Dame blanche
    • Coupe brésilienne
    • Bananasplit
    • Coupe advocaat
    • Coupe vers fruit
    • Coupe aardbeien
    • Café glacé mokka
    • Café glacé vanille
    • Moelleux met vanille-ijs
    • Tarte tatin met bolletje ijs
    • Verwenkoffie of -thee
    • Sabayon met bolletje ijs (min. 2 personen) (+ €3 p.p.)
    • Sabayon van de chef met ijs (min. 2 personen) (+ €3 p.p.)

    Beoordelingen

    9.7
    Perfect
    53 beoordelingen
    K.
    Dhr. K. Tweepenninckx
    J.
    Mevr. J. Baens
    I.
    Dhr. I. Holzken

    Restaurantinfo

    Wees welkom bij Brasserie Viertap in Rillaar, waar gezellig en lekker tafelen voor een eerlijke prijs hoog in het vaandel staat. Hier geniet jij samen met je geliefde, vrienden of familie van een zalige lunch of uitgebreid diner. Op de menukaart staan tal van unieke gerechten waar jouw smaakpapillen gegarandeerd van op hol zullen slaan. Smul bijvoorbeeld van mosselen of pasta, of maak kennis met Viertaps specialiteit: molengras met steak, entrecôte of kipfilet en een bijpassende saus.

    Brasserie Viertap organiseert regelmatig karaokeavonden en dinershows met artiesten, maar ook voor jouw eigen feestje ben je hier aan het juiste adres. Of je nu een trouwfeest, verjaardag, jubileum of koffietafel hebt; voor elke gelegenheid staat het enthousiaste personeel klaar om jou van al jouw wensen te voorzien.

    Ervaar het zelf, je bent van harte welkom bij Brasserie Viertap!

    Restaurants in de buurt van Brasserie Viertap