Geniet van een smakelijk 2- of 3-gangendiner of -lunch bij Greenwich Modern. Deze gezellige bistro ligt in hartje Brussel en is de perfecte plek voor een heerlijk etentje met vrienden, familie of je geliefde. De chef bereid overheerlijke Vlaamse gerechten en jij smult hiervan in een gezellig en trendy kader. Wij wensen je alvast smakelijk eten!
2- of 3-gangendiner of lunch
Voorgerechten
- Carpaccio van Holstein
truffelolie, rucola, pijnboompitten, zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas - Huisgemaakte kaaskroketten
2 stuks, met kaas, gebakken peterselie en citroen - Huisgemaakte garnaalkroketten
2 stuks, met verse garnaal, gebakken peterselie en citroen - Duo van kroketten
1 kaaskroket en 1 garnaalkroket met gebakken peterselie en citroen - Scampi's
met knoflook, tomaat, room en dragon - Scampi vampier
pittige scampi's - Beenmerg
mergpijpjes met wilde champignons, knoflook en peterselie - Gerookte zalm
milde gerookte zalm met brioche en dille
Hoofdgerechten
- Belgische tartaar
met een mes gesneden rundertartaar, in rundervet gebakken frietjes en salade met witlof - Italiaanse tartaar
met een mes gesneden rundertartaar met pijnboompitten, zongedroogde tomaat, Parmezaan, in rundervet gebakken frietjes en salade met witlof - Bloedworst met appel
met in rundervet gebakken frietjes of aardappelpuree - Gehaktballen in tomatensaus
met in rundervet gebakken frietjes - Vlaamse gehaktballen
gehaktballen gebakken met bier, peperkoekmosterd, geserveerd met aardappelpuree en runderwangetjes - Vol au vent
met romige kip, champignons, bladerdeeg, jus en in rundervet gebakken frietjes of puree - Vis van de dag (+ €7)
met seizoensgroenten, beurre blanc en puree - Gegrilde ossenhaas (+ €8)
met rode wijnsaus en sjalotten, 200 gram - Entrecote (+ €10)
300 gram
Om te delen
met twee personen
- Schotel van fijne vleeswaren
met rundercecina, gedroogde entrecote, Wagyu ham, biefstuk en passend garnituur - Groenteschotel
selectie van seizoensgroenten - Noordse plank
met gerookte zalm, garnalen, scampi's en tomaat - Gemengde schotel
selectie van oude kazen en fijne vleeswaren met passend garnituur - Gerijpte kaasschotel
met Tome, Vacherin, Morbier, brioche en passend garnituur
Dessert
alleen bij 3 gangen
- Crème brûlée
met tonkaboon - Dame Blanche
vanille-ijs met warme chocoladesaus - Chocolademousse
met Belgische chocolade - Sorbetijs
met citroen - Speculaastiramisu
huisgemaakt - Sabayon (voor 2 personen)
met geklopte eierdooiers, suiker en marsalawijn - Selectie van kazen
met passend garnituur