Zin in een middag of avond uitgebreid tafelen samen met vrienden of familie? Maak dan nu kennis met Hofke van Wommelgem, op een prachtige locatie onder de kerktoren van Wommelgem. Bij deze luxe brasserie mag jij nu aanschuiven voor een 2- of 3-gangendiner à la carte. Bij het 2-gangendiner heb je de keuze uit een voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht. De menukaart staat vol met heerlijke klassieke gerechten uit de Belgisch-Franse keuken. Eet smakelijk alvast!
2- of 3-gangendiner
Voorgerecht
- Wildkroket van haas
met cranberry, zure appel en pastinaak - Carpaccio van hert
met een kroketje van risotto en boschampignon, remoulade van knolselder en gebrande raddiccio - Ravioloni tartufo
met boschampignons, gorgonzola, schorseneren en gekonfijte tomaat - Cappuccino van witloof
met gedroogde everzwijnham, snijbiet en zuurdesemtoast - Wilde eend
met crème van butternut, kastanje en caramel d'epices - Trio van wildpate
met brioche, konfijt van ui en veenbes - Gerookte paling (+ €2)
met ganzenlever, rode biet en reductie van peer - Gegratineerde oesters (+ €4)
6 stuks, met venkel, spinazie, champagnemousseline en citroenverbena
Hoofdgerecht
Visgerechten:
- Catch of the day
proef wat de vissers gevangen hebben - Koolvis
met schorseneren, lamsoor, koolrabi, beurre blanc en ovenaardappel - Gamba's en papillote (+ €2)
met prei, koolrabi, citroengras en steranijs - Hondshaai (+ €3)
echt groen, met tuinbonen, kruidenolie en een krokantje van nori
Vleesgerechten:
- Kogelsteak
200 gram - Bambiburger
hert, mimolette, truffelmayo, rucola en gebakken ui - Filet van hert
knolselder, gestoofde peer, boterraap, bordelaise en amandelkroketjes - Stoverij van everzwijn
wintergroentjes, st. Bernardus, veenbes, boschampignon en amandelkroketjes - Groene curry
hoevekip, citroengras, koriander, limoen en basmatirijst - Tomahawk van brasvarvarken
puree van gele wortel, venkel, kastanjechampignons en mosterdjus - Fazant (+ €3)
savooipuree, pancettaspruitjes en fine champagne - Dunne lende (+ €3)
300 gram - Hazenrug (voor 2 personen) (+ €8)
duo van sauzenpastinaak, rode biet, winterpeen, zwarte pens en amandelkroketjes - Cote à l'os (voor 2 personen) (+ €18)
1200 gram
Salades en pasta's:
- Thai beef salad
kruidige Oosterse salade met glasnoedels en gemarineerd rundsvlees - Salade gamba
meslun, citrus, gelakte gamba's, gefrituurde ui, sweet and sour-dip - Pappardelle everzwijn
boschampignons, gorgonzola, truffel en gerookte everzwijnham - Veggie lasagne (v)
aubergine, courgette, spinazie, kastanjechampignons en 4-kazensaus
Klassiekers van de bomma:
- Vol-au-vent
- Ballekes in tomatensaus
- Spaghetti bolognaise
- Vispannetje
Nagerecht
- Dame blanche
3 bolletjes ijs met homemade chocoladesaus van Callebaut nr. 811 - Coupe colonel
limoensorbet, vodka en Griekse basilicum - Chocolademoelleux
seizoensfruit en vanille-ijs - Crème brûlée
zeste van sinaasappel, bolletje ijs en seizoensfruit - Sabayon (voor 2 personen) (+ €2)
poire williams, seizoensfruit en vanille-ijs - Verwenkoffie (+ €4)
koffie met assortiment van zoetigheden en seizoensfruit - Kaasplankje 't Hofke (+ €5)
selectie van kazen samengesteld door de chef, met brioche en konfijt van ui
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten