Jaipur of India

Beschikbaarheid
Informatie
Locatie
Foto's
Restaurantinfo

3-gangendiner à la carte

8
Uitstekend • 21 beoordelingen
Jaipur of India
Den Haag (133km)
Verkocht: 0
€26,85
€16,95
Reserveren

Samenvatting

Authentiek Indiaas 3-gangendiner met vrije keuze van de uitgebreide kaart bij Jaipur of India: inclusief papadam met yoghurt-muntsaus vooraf

Beschikbaarheid

2
personen

Highlights

  • Authentiek Indiaas 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart
  • Zie hier de inhoud van de deal
  • Ga bijvoorbeeld voor een huisgemaakte linzensoep, kip tikka masala en een verfrissende mango-lassi als afsluiter
  • Geniet van overheerlijke Indiase gerechten, bereid op traditionele wijze
  • Ook geldig in het weekend!
  • Uiteraard wordt er rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering

Grote kleine letters

Locatie

Jaipur of India
Farenheitstraat 273, 2561DVDen Haag
133 km van De kust
3km van treinstation

Foto's

Meer info

Maak een culinaire reis door de fantastische Indiase keuken bij Jaipur of India! Je bent van harte welkom om hier te genieten van een authentiek Indiaas 3-gangendiner. Hierbij heb je vrije keuze van de uitgebreide kaart vol Indiase specialiteiten. Ga bijvoorbeeld voor een huisgemaakte linzensoep, gevolgd door een kip tikka masala en sluit af met een verfrissende mango-lassi. Jij beleeft een heerlijke avond uit!

3-gangendiner

Vooraf

  • Papadam 
    met yoghurt-muntsaus
Voorgerecht
  • Tandoori chicken
    fijn gekruide en gemarineerde kip uit de tandoori oven
  • Chicken tikka
    gegrilde stukjes kipfilet gemarineerd in tandoorikruiden
  • Sheek kebab (lam of kip)
    zacht gekruide gehaktrolletjes, geroosterd in de tandoori oven
  • Lamb tikka
    stukjes gemarineerd lamsvlees uit de tandoori-oven met mintsaus
  • Linzensoep
    met verse kruiden en koriander
  • Muligatwany-soep (vrij pittig)
    kerriesoep met linzen, koriander, citroen en rijst
  • Onion bhaji
    gebakken bolletjes ui met erwtenmeel, ei, paprika en verse kruiden
  • Samosa
    diep gefrituurd driehoekig pasteitje met medium gekruide groenten of lamsgehakt
  • Chicken seek kebab
  • Malay tikka
  • Fish pakora (+ €2)
  • Prawn-puree (+ €2)
    fijn gekruide garnalen op zacht brood
  • King prawns butterfly (+ €2)
    gepaneerde koningsgarnalen, salade en tamarindesaus
Hoofdgerecht

Tandoorischotels:

Licht gekruide gerechten, gemarineerd met speciale Indiase tuinkruiden, specerijen, citroen, yoghurt en koriander. Alle tandoorigerechten worden geserveerd met nan en salade.
  • Tandoori kip
  • Kip tikka
  • Sheek kebab
  • House tandoori special
  • Malay tikka
  • Tandoori koningsgarnalen (+ €2)
  • Prawn-puree (+ €2)
    fijn gekruide garnalen op zacht brood
  • King prawns butterfly (+ €2)
    gepaneerde koningsgarnalen, salade en tamarindesaus
Tandooricurryschotels:

Deze tandoorigerechten worden na het bakken in de klei-oven verder bereid in de pan met toevoeging van uien, tuinkruiden, tomaten en specerijen. Geserveerd met basmati-pilawrijst.
  • Tandoori kipcurry (medium)
  • Tandoori kip madras (pittig)
  • Tandoori kip dopiaza (medium)
  • Kip tikka bhuna (medium)
  • Kip tikka dopiaza (medium)
  • Kip tikka madras (pittig)
  • Lamstikka bhuna (medium)
  • Lamstikka dopiaza (medium)
  • Lamstikka madras (pittig)
Masala:

Deze gerechten zijn een bijzondere combinatie van tandoori en curry. Het is een zachte, milde smaak van gemengde cashewnoten, amandelen, verse room en tandoorisaus.
  • Tandoori kip masala
  • Kip tikka masala
  • Lamstikka masala
  • Butter chicken
    met echte roomboter en mangopulp
  • Tandoori koningsgarnalen masala (+ €2)
Biriani:

Een traditioneel Indiaas gerecht van basmati-pillawrijst met amandelen, tomaten, komkommer en koriander. Het is geen curry.
  • Biriani groente
  • Biriani kip
  • Biriani lam
  • Biriani kip tikka
  • Biriani lamstikka
  • Biriani garnalen (+ €2)
  • Biriani koningsgarnalen (+ €2)
  • Biriani speciaal (+ €2)
    met kip, lamsvlees, garnalen en ei
Currygerechten:

Curryschotels zijn gerechten waarbij het vlees of de kip eerst gaar wordt gesudderd, om daarna in de braadpan verder bereid te worden. Met toevoeging van uien, tomaten, verse tuinkruiden en de voor ieder gerecht worden er speciale specerijen gebruikt. Alle curry's worden geserveerd met basmati-pillawrijst. 

Milde curry's:
  • Korma
    bereid met cashewnoten, rozijnen, amandelen, verse room en lichte kruiden
  • Passandra
    een bijzonder mild gerecht gekookt met room, amandelen, wijn en verse kruiden
  • Malayon
    zeer mild gekruid gerecht met zoete room, yoghurt, kokos, amandelen, ananas en banaan
  • Kashmiri
    zeer mild gekruid gerecht met zoete room, kokos, lychee, amandelen en mango 
  • Moglai
    een combinatie van kruiden uit India, tezamen met room, gebakken ei, koriander en lente-ui
Medium-pittige curry's:
  • Methi Gost
    bereid met een speciaal Indiaas curryblad
  • Balti
    bereid met mosterd, speciale Indiase kruiden, chili, verse knoflook en gember
  • Masala
    bereid met ui, tomaten, groenten, koriander en verse kruiden
  • Basiscurry
    een medium heet gerecht met een aroma van komijn, garammasala en koriander
  • Bhuna
    een uitgebalanceerde saus van diverse specerijen zorgt voor een heerlijk medium scherpe kerrie 
  • Saag/Methi Gost
    Noord-Indiaas spinazie/methi-gerecht met uien en knoflook
  • Mushroom Gost
    gekookt met champignons in een medium hete kerriesaus
  • Rougon Josh
    de eigen smaak, wordt onder andere verkregen door het gebruik van tomaten, verse korianderbladeren en verse knoflook
  • Dopiaza
    medium/heet gekruid gerecht, met rode en groene paprika, uien, tomaat, verse koriander en knoflook
Pittig tot zeer pikante curry's:
  • Dansak
    een oorspronkelijk uit Perzië afkomstig gerecht, gekookt met citroen, ananas en Indiase linzen (zoet, zuur en vrij pittig)
  • Jal Fiazi
    een vrij pittige tandoori-curry gerecht met tomaten, uien, paprika en verse kruiden
  • Pathia
    tomatenpuree, knoflook, ui, chilipepers, suiker en citroen geven een scherpe en zoetzure smaak 
  • Madras
    vrij pittige tandoori-curry uit Zuid-India met hete kruiden en citroen
  • Cylon
    kokosnoot, citroen, suiker en scherpe kruiden (pittig)
  • Vindaloo
    zwarte peper, gember en rode chilipeper in een gerecht met een zeer scherpe smaak (zeer pittig)
Vegetarische hoofdgerechten:
  • Karai Paneer
  • Kurma Vegetarisch
    bereid met amandelen, kokos en room, zeer mild
  • Saag Paneer (medium)
    spinazie met versgemaakte kaas
  • Makhni Paneer
    huisgemaakte kaas, bereid met room en verse kruiden
  • Karai vegetarisch (medium)
    groenten met ui, peper, koriander en methiblad
  • Dansak vegetarisch
    groenten met citroen, knoflook en linzen
  • Motr Paneer
Dessert
  • Mango-lassi
  • Dame blanche
  • Kaneel-ijs
  • Mango-ijs
  • Gulab jumin
  • Kulfie

Beoordelingen

8
Uitstekend
21 beoordelingen
H.
Dhr. H. Evers
Lekker gegeten en een prima bedienining
F.
Mevr. F. Peters
Heerlijk eten, zeer toegewijd personeel
V.
Dhr. V. Visee

Restaurantinfo

Jaipur of India is een Indiaas (bezorg)restaurant in Den Haag. Je kunt hier bijvoorbeeld genieten van sheek kebab, samosa, tandoori chicken, lams tikka madras, biriani, king prawns, curry korma, mushroom gost en nog veel meer. Geniet in de gezellige zaak of bestel direct Indiaas eten online.

Jaipur of India is dé plek om je te laten verwennen door de Indiase gastvrijheid. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met deze fantastische keuken.

Namens Jaipur of India heten we je alvast van harte welkom!

Reserveren

Restaurants in de buurt van Jaipur of India