Maak nu kennis met La Calabria! In dit sfeervolle restaurant met rustieke Italiaanse stijl geniet jij van een heerlijk 3-gangendiner of 2-gangenlunch van de kaart. Bij de lunch smul jij van een hoofdgerecht en nagerecht. Alle gerechten worden vers bereid met enkel de beste ingrediënten, voor een authentiek Italiaanse smaakervaring. Waan jezelf even helemaal in Italië!
3-gangendiner
Voorgerecht
Warme voorgerechten:
- Cozze Gratinate
gegratineerde 'Green Shell' mosselen - Scampi a l'Aglio
scampi's in olijfolie en look - Melanzane Al Parmigiano
aubergine met tomatensaus en gegratineerde parmezaan - Calamar Fritti
gefrituurde Calamares - Minestrone
Italiaanse groentesoep - Insalata mista con formaggio di capra e scampi (+ €3)
Italiaans slaatje met diverse groenten, scampi's en kaas
Koude voorgerechten:
- Carpaccio Classico
rundscarpaccio met basilicum en Parmezaan - Trio van bruschetta's
verrassing van de chef - Insalata Caprese
tomaat met mozzarella - Antipasto Calabrese
schotel met assortiment van charcuterie en kazen - Melone e Prosciutto de Parma
meloen met Parmaham - Cocktail di Gamberetti (+ €3)
tomaat-garnaal cocktail
Hoofdgerecht
Pasta's:
- 4 formaggi
4 soorten kazen - Scampi e Zucchine
scampi's en courgette in tomatensaus - A l'Arrabbiata
pittige tomatensaus met knoflook en ui - Carbonara
roomsaus met spek, ei en parmezaan - Frutti de Mare
mix van diverse zeevruchten in de look en kerstomaten - Vegetariana
diverse groenten in tomatensaus - Al Pesto Genovese
saus van basilicum, Parmezaan en pijnboompitten - Boscaiola
roomsaus met champignons, ham en erwtjes - Bolognese
tomatensaus met gehakt en kruiden - Al Norma
aubergine, ajuin, basilicum, olijfolie, courgette, kerstomaat en ricotta - A la ligurese
tonijn in getomateerde pestosaus met kerstomaten - Gigante di Porcini
eekhoorntjesbrood in tomatensaus met spekblokjes - Con Cozze e Vongole in Rosso
mosselen en venusschelpen in getomateerde roomsaus - Pasticcio a l'Emiliana (per persoon)
drie verschillende pasta's en sauzen, verrassing van de chef (vanaf twee personen) - Al Mare lonico
variëteit van vis in roomsaus met saffraan - Alle Vongole
venusschelpen, kerstomaten, look en olijfolie - Ravioli a Salmone
Atlantische zalm met ajuin, een vleugje kerrie en room - Siciliana
tomatensaus met olijven, ajuin en paprika - Matriciana
tomatensaus met Italiaanse kruiden, spek en ajuin - Gnocchi al Gorgonzola
met gorgonzola opgevulde gnocchi in gorgonzolasaus - Polpette calabrese
gehaktballetjes op Calabrese wijze - Lasagna con Prosciutto e Ragu
lasagne met ham, gehakt, kaas, tomatensaus en bolognaisesaus - Lasagna al Salmone
lasagne met Atlantische zalm, spinazie en room - Ricciole ricotta e spinaci
opgevulde pastarolletjes met ricotta en spinazie - Ricciole speck e provola
opgevulde pastarolletjes met spek en provola - Spaghetti Gratinata
gegratineerde spaghetti bolognaise - Cannelloni al Ragu
pastarolletjes gevuld met ragu - Gnocchi al forno
ovenverwarmde gnocchi met tomaat, scamorza, spek en mozzarella
Pizza's:
- Margherita
tomaat, mozzarella, basilicum en kruiden - Prosciutto
tomaat, mozzarella, ham en kruiden - Funghi
tomaat, mozzerella, champignons en kruiden - Salame
tomaat, mozzarella, salami en kruiden - Napoli
tomaat, mozzarella, ansjovis, kappertjes en olijven - Hawaï
tomaat, mozzarella, hesp en ananas - Lardiera
tomaat, mozzerella, spek, ui en provola - Siciliana
tomaat, mozzarella, ansjovis, paprika en olijven - 4 stagione
tomaat, mozzarella, hesp, champignons, artisjokken en olijven - Tropea
tomaat, mozzarella, tonijn en ui - Mare Gioiosa Ionica (Frutti di Mare)
tomaat, mozzarella en een mix van diverse zeevruchten - Scampi
tomaat, mozzarella, look en scampi's - 4 Formaggi
tomaat, mozzarella en vier verschillende kazen - Diavola
tomaat, mozzarella, peper en pikante salami - Siderno
tomaat, mozzarella, Atlantische zalm, diverse zeevruchten en scampi's - Bolognese
bolognaisesaus, tomaat en mozzarella - Capriciosa
hesp, champignons, artisjok, basilicum en mozzarella - Calabrese
tomaat, mozzarella, ansjovis, peper en olijven - Prosciutto e Funghi
tomaat, mozzarella, hesp en champignons - Vegetariana
tomaat met mozzarella, paprika, ui, champignons en look - Calzone
tomaat, mozzarella, hesp, salami, champignons en look - Pizza pollo
tomaat, mozzarella en kip - Pizza al tartufo
tomaat, mozzarella, crème van truffel, champignons, carpaccio en stukjes van truffel - Pizza Wiener
tomaat, mozzarella, Zwan-worstjes en frietjes - Pizza legume
tomaat, mozzarella, broccoli, spinazie, asperges, champignons, paprika en look - Mare Monte
tomaat, mozzarella, kruiden, zeevruchten en champignons - Pizza Mamola
tomaat, mozzarella, aubergine, hesp en provola - Pizza Salmone
tomaat, mozzarella en zalm - Pizza di casa
tomaat, mozzarella, hesp, salami en provola - Pizza el Mare
gamba's venusschelpen, green shell mosselen en mosselen
Vleesgerechten:
- Escalope a la Milanese
gepaneerd kalfslapje en bolognese - Saltimbocca alla Romana
kalfsvlees met Parmaham, Parmezaan, witte-wijn room en salie - Ossobuco
kalfsschenkel in een tomaten-groentensaus - Escalope di Pollo
kipschnitzel met mozzarella, tomaten en kruiden - Filetto
rundssteak 1e kwaliteit (wit-blauw) - Costata di Manzo
premium entrecôte-rundvlees (300g) - Filetto di Canguro
kangoeroesteak - Filetto d'Agnello (+ €4)
lamsrugfilet (super kwaliteit) - Scaloppina ai Funghi e tartufo (+ €4)
kalfsvlees met boschampignons en truffelsaus - Scaloppina al Marsala (+ €4)
kalfsvlees met zoete marsalasaus - Bistecca a la Fiorentina (+ €4)
Côte à l'os met kruidenboter (500g) - Arrosto d'Agnello (+ €7)
gegrilde lamskroontjes (vanaf 2 personen)
Al deze gerechten worden geserveerd met kruidenboter.
Visgerechten:
- Scampi Calabrese
scampi's in een pikant sausje - Scampi della Casa
getomateerde scampi's in de roomsaus met champignons en ajuin - Scampi a Modo Mio
scampi's in een pittige lookroomsaus - Spigola alla Toscana
zeebaarsfilet op Toscaanse wijze - Pesce spada con pomodori rucola e crema di balsamico
zwaardvis met rucola, kerstomaten en crème van balsamico - Gamberi a l'Aglio maat 8/12 groot en gepeld (+ €4)
gamba's in looksaus - Gamberi in Rosso maat 8/12 groot en gepeld (+ €4)
gamba's in een Napolitaans sausje - Gamberi al Gorgonzola maat 8/12 groot en gepeld (+ €4)
gamba's in gorgonzola kaassaus
Al deze gerechten worden geserveerd met frieten, kroketten, gegratineerde aardappelen, spaghetti, tagliatelle of penne.
Met keuze uit uitgebreide sauzen voor een meerprijs van 3 euro.
Nagerecht
- Tiramisù
huisgemaakte tiramisu - Zabaglione al Marsala
sabayon met Marsala - Zabagliona al Vino Bianco
sabayon met witte-wijn - Torta de Mele con Gelato e Panna
appeltaart met ijs en slagroom - Mousse al Cioccolato
chocolademousse - Nougat Glacé
Italiaanse nougat-taart - Tartufo Nero (chocolade) of limoncello
typisch Italiaans gevuld roomijsje - Tartufo Bianco con café
witte tartufo met koffie - Kaasschotel
nagenieter van assortiment verschillende kazen