Restaurant & Wijnbar Merlot

Beschikbaarheid
Informatie
Foto's
Locatie
Restaurantinfo

Culinair 5-gangendiner bij Merlot

9.8
Perfect • 237 beoordelingen
Verkocht: 515
€74,50
€51,95

Samenvatting

Gastronomisch 5-gangendiner van de chef bij Restaurant & Wijnbar Merlot in hartje Amersfoort: geniet van pure luxe en verwennerij aan De Eem

Beschikbaarheid

2
personen

Highlights

  • Amuses en een gastronomische 5-gangendiner met verrassende gerechten van de chef in hartje Amersfoort
  • Zie hier de lovende recensies
  • Culinair genieten op topniveau aan De Eem
  • Er wordt gewerkt met verse en seizoensgebonden producten waardoor het menu regelmatig wisselt: jij proeft altijd iets nieuws!
  • Al jaren gewaardeerd door o.a. Michelin, Lekker en Gaultmillau
  • Behoort volgens restaurantgids Lekker tot de 500 beste restaurants van Nederland in 2022!
  • Ook geldig op zaterdag!

Grote kleine letters

  • Reserveren:
  • telefonische reserveringen worden niet aangenomen
  • Vermeld eventuele dieetwensen of allergieën minimaal 24 uur van tevoren, anders worden hier extra kosten voor in rekening gebracht

Foto's

Locatie

Beoordelingen

9.8
Perfect
237 beoordelingen
B.
Dhr. B. Gadellaa
Vincent en zijn team laten je echt thuis voelen. Elk gerecht op zich is weer een schilderij met heerlijke smaken die elke keer weer verrasten. Mooie combinatie van wijnen bij elk gerecht maakte het feest compleet.
G.
Mevr. G. Leysma
het was fantastisch .. .
M.
Mevr. M. Erich-Cox
Gisteravond genoten van een culinaire avond, met prachtig uitziende & heerlijke gerechten, mooi bijpassend wijnarrangement (met goede uitleg van de sommelier), vriendelijke bediening in een sfeervolle omgeving. Restaurant in een hoger segment maar maakt dit ook absoluut waar. Een aanrader!

Restaurantinfo

Merlot huist al sinds 2003 in een mooi oud en gerestaureerd pand aan de Grote Koppel in Amersfoort: vlak bij de oude binnenstad en midden in het nieuwe gebied Het Eemkwartier, gelegen naast de rivier De Eem. Het interieur is bijzonder: stijlvol, modern, warm en comfortabel. Bij een bezoek kun je je auto gemakkelijk parkeren tegenover Merlot in Parkeergarage aan het Eemplein.

Chef Michael en zijn keukenbrigade laten graag zien hoe zij te werk gaan: stomende ovens, pruttelende stoverijen, inkokende “jus de veau” en de geur van vers gebakken brood en vlees zullen jouw smaakpapillen laten tintelen. Merlot heeft daarnaast altijd meer dan 100 bijzondere soorten wijn in huis waarvan meer dan 30(!) open, en gaat graag het avontuur aan: vele prachtige wijnen uit relatief onbekende wijnbouwgebieden sieren hier de kaart. 

De enthousiaste gastvrouwen en -heren doen er alles aan om jou een mooie tijd te laten beleven!

Restaurants in de buurt van Restaurant & Wijnbar Merlot