Geniet van een 5-gangen shared dining-diner bij BlueBlood in Den Haag: met oesters als amuse, diverse culinaire creaties van de chef en een zoete afsluiter
Ontdek de harmonieuze fusie van de Peruaans-Japanse keuken 'Nikkei' met een gastronomisch 5-gangen shared dining-diner. Bij BlueBlood in Den Haag stelt chef-kok Luis Rojas een uitgebreid tastingsmenu samen dat jouw smaakpapillen versteld doet staan. Proef het avontuurlijke samenspel van de verfijnde en pure smaken uit Japan, gecombineerd met de gedurfde en levendige smaakpaletten die kenmerkend zijn voor Latijns-Amerika. Voorafgaand aan het tastingsmenu geniet je van oesters als amuse en je sluit je diner af met een overheerlijk dessert. Ook voor de vegetariërs is een passend menu beschikbaar. Wij wensen je alvast eet smakelijk!
5-gangen shared dining-diner "The Nikkei Explorer" (voorbeeldmenu)
Amuse
Gang 2
Gang 3
Gang 4
Gang 5
+ inclusief aperitief
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten
Ontdek de harmonieuze fusie van Peru en Japan in het fascinerende restaurant BlueBlood in Den Haag. Laat je meevoeren op een reis door de 'Nikkei'-keuken, waarbij chef Luis Rojas zijn Latijns-Amerikaanse achtergrond tot leven brengt. In BlueBlood kun je een divers en avontuurlijk samenspel verwachten van de verfijnde en pure smaken uit Japan, gecombineerd met de gedurfde en levendige smaakpaletten die kenmerkend zijn voor Latijns-Amerika.
Dit prachtige restaurant, gevestigd in het Hilton, biedt niet alleen een feest voor je smaakpapillen, maar ook voor je ogen. Bovendien geniet jij van de zorgvuldig gekozen wereldwijnen en unieke BlueBlood-cocktails die zij ontwikkelden in hun eigen cocktaillab. Maak je klaar voor jouw 'Nikkei'- reis.
Tot snel bij BlueBlood!