Genieten van een lekker en uitgebreid diner? Kom dan naar Boerengoed Den Bosch. Deze prachtige zaak net buiten het centrum heet jou graag welkom met dit 3-gangendiner à la carte. Kies zelf jouw favoriete gerechten van de uitgebreide kaart en stel je diner af op je eigen smaak: zo wordt het een heerlijke avond. Alvast smakelijk eten!
3-gangendiner (voorbeeldmenu)
Voorgerecht
- Boerenbrood met smeersels
met huisgemaakte kruidenboter, aioli en gezouten roomboter - Sandwich gerookte eend
geroosterd suikerbrood met gerookte eend, vijgen, cranberrycompote en fetakaas - Carpaccio
met truffelmayonaise, gegarneerd met zongedroogde tomaat, pitten en Parmezaanse kaas - Gamba el pico de gallo
gamba's in knoflook-chiliolie met frisse pico de gallo-salsa en gegrild brood - Quinoasalade
geserveerd met witlof, rode biet, appel, granaatappel, walnoot, geitenkaas en balsamicostroop - Boerentomatensoep
rijkgevulde boerentomatensoep met balletjes - Weeksoep
wekelijks wisselende soep, informeer bij de bediening - Salade gerookte zalm (+ €2)
geserveerd met botersla, kruidenkaas en gepofte cherrytomaatjes
Hoofdgerecht
alle hoofdgerechten worden geserveerd met een koolsalade en boerenfriet
- Boerengoed spareribs
600 gram, met keuze uit zoete of pittige marinade - Kipsaté
2x huisgemarineerde spiesjes van kippendij à 90 gram, geserveerd met frisse atjar, kroepoek, mini-loempia en huisgemaakte satésaus - Boerenburger
gemaakt van black angusrundvlees, belegd met huisgemaakte burgersaus, sla, gebakken ui, paprika, champignons, ei en boeren oude kaas, geserveerd op een vers afgebakken Turks broodje - Classic burger
gemaakt van black angusrundvlees, belegd met BBQ-saus, sla, tomaat, bacon, ui, augurk en cheddarkaas, geserveerd op een vers afgebakken Turks broodje - Portobelloburger
vegetarische burger met BBQ-saus, sla, tomaat, gebakken groenten en cheddarkaas, geserveerd op een vers afgebakken Turks broodje - Zeebaars
geserveerd met bospaddenstoelen, pastinaak met kerrie en een romige witte wijn-botersaus, gegarneerd met groentechips - Cannelloni
gevuld met pompoen en geitenkaas en met een romige truffelsaus, gegarneerd met geroosterde kastanjes - Gamba el pico de gallo
gamba's in knoflook-chiliolie met frisse pico de gallo-salsa en gegrild brood - Carpacciosalade
met truffelmayonaise, gegarneerd met zongedroogde tomaat, pitten en Parmezaanse kaas - Quinoasalade
geserveerd met witlof, rode biet, appel, granaatappel, walnoot, geitenkaas en balsamicostroop - Salade gerookte zalm
geserveerd met botersla, kruidenkaas en gepofte cherrytomaatjes - Diamanthaas (+ €1)
gegrilde diamanthaas, geserveerd met seizoensgroenten en saus naar keuze: chimichurri, pepersaus of champignonroomsaus - Bavette (+ €1)
gegrilde runderbavette van 200 gram, geserveerd met seizoensgroenten en een saus naar keuze (chimichurri, pepersaus of champignon-roomsaus), eventueel uit te breiden naar een surf & turf met 3 reuzegamba's tegen een meerprijs van €4 - Flat Iron steak (+ €3,50)
gegrilde rundersteak van 250 gram, geserveerd met seizoensgroenten en een saus naar keuze (chimichurri, pepersaus, champignonroomsaus)
Nagerecht
- Karamelbrownie
softijs met stukjes brownie, huisgemaakte salted karamelsaus en fudgeblokjes - Softijs trifle
trifle van roodfruit, cheesecake afgetopt met softijs - Notentaartje
huisgemaakt notentaartje, geserveerd met kaneelijs - Boerenmodder
huisgemaakte chocolademousse met een bolletje vanille-ijs, slagroom en oreo-crumble - Koffie deluxe (+ €3)
koffie met likeur, bonbons en een bolletje vanille-ijs
Bovenstaande gerechten zijn voorbeeldgerechten. Het menu van de chef wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten