Callao Cevichería Peruana by Jaime Pesaque

Beschikbaarheid
Informatie
Foto's
Locatie
Restaurantinfo

Gastronomisch 3-gangendiner van de chef bij Callao Cevichería Peruana

9.4
Perfect • 189 beoordelingen
Callao Cevichería Peruana by Jaime Pesaque
Scheveningen (411km)
Verkocht: 115
€52,75
€33,75

Samenvatting

Beleef een culinaire avond uit en laat je verrassen door een voortreffelijk gastronomisch 3-gangendiner van de chef bij Callao Cevichería Peruana, bereid door topchef Jaime Pesaque

Beschikbaarheid

2
personen

Highlights

  • Laat je verrassen door een voortreffelijk gastronomisch 3-gangendiner van de chef bij Callao Cevichería Peruana
  • De gerechten worden bereid door topchef Jaime Pesaque, die ook eigenaar is van restaurant Mayta
  • Restaurant Mayta is één van de 50 beste restaurants ter wereld
  • Jij bent dus verzekerd van een heerlijk diner
  • Ontdek de kleuren, geuren en smaken van de Peruaanse keuken en waarom deze nu zo in opkomst is!
  • Stijlvol restaurant met uitzicht op de jachthaven van Scheveningen
  • Zie hier de lovende recensies
  • Perfect voor een avond gezellig tafelen samen met familie of je geliefde
  • Ook geldig in het weekend!
  • Uiteraard wordt er rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering

Grote kleine letters

  • Niet geldig voor afhaal
  • Reserveren:
  • reserveer met ten minste 2 vouchers (1 voucher is geldig voor 1 persoon)
  • Vragen over de deal? Bel: +31882050505 of WhatsApp met: +31882050505

Foto's

Locatie

Callao Cevichería Peruana by Jaime Pesaque
Doctor Lelykade 29, 2583 CL Scheveningen
411 km van Le Havre
4km van treinstation

Beoordelingen

9.4
Perfect
189 beoordelingen
A.
Mevr. A. Van Den Berg
B.
Mevr. B. Van Den Berg
Wir haben ein köstliches Ceviche und hervorragenden Service genossen. Wir kommen gerne wieder.
R.
Dhr. R. Versonnen

Restaurantinfo

Callao Cevichería Peruana is een culinaire hotspot in de haven van Scheveningen. De prachtige gerechten zijn een ode aan de kleuren, geuren en smaken van de Peruaanse keuken en zullen al jouw zintuigen prikkelen.

Chefkok Jaime Pesaque volgde zijn opleiding aan de prestigieuze kookschool Le Cordon Bleu en ging daarna in de leer bij verschillende restaurants met een Michelinster. Terug in Peru perfectioneerde hij zijn eigen, unieke kookstijl en opende hij Mayta, een gastronomisch restaurant en bekroonde pisco-bar. Pesaque combineert hedendaagse culinaire technieken met verse lokale producten en authentieke kruiden. Op die manier transformeert hij gerechten in heerlijke culinaire creaties.

Beleef een gastronomische avond uit bij Callao Cevichería Peruana!

Restaurants in de buurt van Callao Cevichería Peruana by Jaime Pesaque