Een culinaire cevicheproeverij met een glas wijn bij Callao Cevichería Peruana, bereid door topchef Jaime Pesaque: geniet van de authentieke smaak van Zuid-Amerika
Wees welkom bij Callao Cevichería Peruana en beleef een gastronomische middag. Bij dit stijlvolle restaurant in de jachthaven van Scheveningen schuif jij nu aan voor een ware cevicheproeverij, bereid door topchef Jaime Pesaque. Ontdek de geuren en smaken van de authentieke Peruaanse keuken en proef dit trio van ceviches, geserveerd op een ijskoud plateau en vergezeld door een heerlijk glas wijn. Neem plaats op het zonnige terras op een warme dag en geniet. Perfect voor een onvergetelijke middag samen met familie of je geliefde!
Cevicheproeverij (1 plank voor 2 personen)
Callao Cevichería Peruana is een culinaire hotspot in de haven van Scheveningen. De prachtige gerechten zijn een ode aan de kleuren, geuren en smaken van de Peruaanse keuken en zullen al jouw zintuigen prikkelen.
Chefkok Jaime Pesaque volgde zijn opleiding aan de prestigieuze kookschool Le Cordon Bleu en ging daarna in de leer bij verschillende restaurants met een Michelinster. Terug in Peru perfectioneerde hij zijn eigen, unieke kookstijl en opende hij Mayta, een gastronomisch restaurant en bekroonde pisco-bar. Pesaque combineert hedendaagse culinaire technieken met verse lokale producten en authentieke kruiden. Op die manier transformeert hij gerechten in heerlijke culinaire creaties.
Beleef een gastronomische avond uit bij Callao Cevichería Peruana!