Zin in een romantisch diner met je geliefde of om uitgebreid te tafelen met je vrienden? In de huiselijke sfeer van Chateau Pineau voel jij je direct welkom. Proef de sfeervolle ambiance en heerlijke smaken tijdens een zalig 3-gangen keuzediner, met gerechten uit de Frans-Italiaanse keuken. Wij wensen je alvast smakelijk eten!
3-gangendiner
Voorgerecht
Geserveerd met gefrituurde peterselie en wortel
- Calamares
gepaneerde inktvisringen met verse tartaarsaus - Mosseltjes
gepaneerde mosseltjes met verse looksaus - Kipfiletjes
gepaneerde kpstukjes met sweet chili - Scampi sticks
gepaneerde scampi met verse tartaarsaus - Burrata
tomatensalade, basilicum, groene pesto en balsamico - Garnaalkroket
met grijze garnalen, parmezaan en limoenmayonaise - Kaaskroket
met parmezaan en citroenmayonaise - Duo kaas- en garnaalkroketten (+ €2)
met grijze garnalen, parmezaan en citroenmayonaise - Rolletjes rundscarpaccio (+ €2)
met zongedroogde tomaat, rucolamix, pijnboompitjes, parmezaan en truffelmayonaise - Vitello tonnato (+ €3)
fijngesneden kalfsgebraad, parmezaan, rucolamix, kappertjes en tonijnmayonaise
Hoofdgerecht
Vleesgerechten:
- Kipfilet
gemarineerd door de chef, geserveerd met verse friet of koket en saus naar keuze (peper-, champignon- of bearnaisesaus) - Spareribs
in een honing-barbecuesaus met verse friet of kroket - Spareribs spicy
in een pittige honing-barbecuesaus met verse friet of kroket - Pineau-burger
Angus-burger met burgersaus, uienmix, tomaat, komkommer, augurk en een spiegeleitje, geserveerd met verse friet of kroket - Angus-steak (+ €4)
geserveerd met verse friet of kroket en saus naar keuze: peper-, champignon- of bearnaisesaus - Lamskroon (+ €6)
gegrild in lookboter, met rozemarijnkrieltjes en warme seizoensgroenten
De volgende bijgerechten kunnen bij de vleesgerechten besteld worden tegen een meerprijs van €4 per gerecht: gemengde salade, rucolasalade of warme seizoensgroenten
Visgerechten:
- Zeebaars
met basilicumpuree, zuiderse groentjes en citroenmayonaise - Scampi
in lookboter en verse tuinkruiden, geserveerd met brood - Kabeljauw
gepaneerde visfilet met verse tartaar en verse friet - Tonijnfilet Robbespierre (+ €5)
kort gegrild, met rozemarijnkrieltjes, rucolasalade en balsamico
Pasta's:
Geserveerd met peterselie en parmezaan, met keuze uit tagliatelle of penne
- Vegetarisch
seizoensgroenten in een pittige tomatensaus - Kip & champignon
gegrilde kip, champignon, ui, knoflook en roomsaus - Kip & pesto
gegrilde kip, ui, zongedroogde tomaten, pijpajuin en rode pesto - Scampi curry
scampi, paprika, ui en curryroomsaus - Scampi diabolique
scampi, ui, paprika, chilipepers en pittige tomatensaus
Pizza's:
- Pepperoni
kaas, tomatensaus, salami en chorizo - Pollo
kaas, tomatensaus, ui, paprika, maïs en kip - BBQ pollo
kaas, BBQ-saus, ui, paprika en kip - Spicy pollo
kaas, tomatensaus, ui, chorizo, kip en jalapeños - Meat
kaas, tomatensaus, champignon, ui, paprika, lamsvlees en verse looksaus - Vitello tonato (+ €3)
kaas, tomatensaus, fijngesneden kalfsgebraad, parmezaan, rucolamix, kappertjes en tonijnmayonaise - Rundscarpaccio (+ €3)
kaas, tomatensaus, zongedroogde tomaat, rucolamix, pijnboompitjes, parmezaan en truffelmayonaise
Nagerecht
- Crème brûlée
gekaramelliseerd en met vers fruit - Cheesecake
met speculaascrumble, gezouten karamel en vers fruit - Appelstrudel
met een bolletje speculaasijs en vers fruit, afgewerkt met een kletskop van munt - Dame blanche
2 bollen vanille-ijs met chocoladesaus - Dame blanche met slagroom (+ €0,70)
2 bollen vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom - Citroentaartje (+ €2)
citroenzandtaartje met amandelschilfertjes, vers fruit en meringue - Moelleux au chocolat (+ €2)
met een bolletje vanille-ijs en rood fruit, afgewerkt met een kletskop van framboos