Kom langs op het meest westelijke punt van het eiland Walcheren en geniet op de Westkappelse Zeedijk van een gastronomisch 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart. Geniet hier van al het lekkers van 'zee' en 'land', met de Noordzee op slechts enkele meters afstand. Een onvergetelijk diner!
3-gangendiner
Voorgerecht
- Olijvenbrood
met kruidenboter - Olijvenbrood
met smeersels - Oesters
3 stuks - Wortel van carpaccio
carpaccio van licht gerookte wortel, pastinaakcrème, rucola en pompoenpitten - Bordje met wild
gerookte gekonfijte kwartelpootjes, kroketje van hazenpeper, gemarineerde eringi, rode bietendressing en salade - Zalm en sushi
gerookte zalm, gebakken sushi met zalm, schrobelaer gel en salade - Carpaccio van het Zeeuwse rund
carpaccio met truffelmayonaise, gedroogde olijf, pecorino kaas en rucola - Noordzee krabbenpoten
portie ca. 300 gram - Gamba's
krokante gamba’s met rucola en aioli - Vispalet (+ €4)
met kreeftensalade, Noordzeekrab, gamba's, gerookte zalm, oester, salade en citroen-basilicummayonaise - Plateau "Westkaap" (+ €6,50 p.p.)
kleine selectie van voorgerechten | per 2 personen te bestellen - Oesters (+ €7)
6 stuks
Soepen:
- Tomatensoep
met een vleugje room - Zeeuwse strandkrabbensoep
garnituur van scheermessen
Hoofdgerecht
Visgerechten:
- Zeeuwse mosselen
gekookte mosselen met aioli en cocktailsaus - Dorade
gebakken doradefilet, bitterbal van gerookte vis en schaaldierensaus - Sliptong
in roomboter gebakken sliptong - Zalm
gebakken zalmfilet met crème van rodekool - Visplateau "Op d'n diek"
zalmfilet, doradefilet, gepelde gamba's met aperolsaus - Halve kreeft (+ €5,50)
250 gram; natuur of gegrild - Hele kreeft (+ €16)
500 gram; natuur of gegrild - Noordzeetong (+ €16)
ca. 500 gram; in roomboter gebakken zeetong
Plateaus fruits de mer:
- Fruits de mer (+ €7)
gamba’s, oesters , kokkels, Noordzeekrab, scheermessen, langoustine, limoenmayonaise, cocktailsaus en op ijs geserveerd - Fruits de mer "Westkaap" (+ €17)
gamba’s, oesters, kokkels, Noordzeekrab, scheermessen, langoustine, halve kreeft, limoenmayonaise, cocktailsaus en op ijs geserveerd - Fruits de mer "Deluxe" (+ €27 p.p.)
gamba’s, oesters , kokkels, Noordzeekrab, scheermessen, langoustine, hele kreeft, sliptong, kabeljauw, citroen-basilicummayonaise, cocktailsaus en op ijs geserveerd (combinatie van koud en warm; per 2 personen te bestellen)
Vleesgerechten:
- Bavette
230 gram met zuurkooljus - Kalfsbiefstuk
Walcherse kalfsbiefstuk met gorgonzolajus - Varkenshaas
varkenshaasfilet met stoofperenjus - Surf & turf
runderbavette met gepelde gamba's met citroen-tijmjus
Alle vleesgerechten worden op de Big Green Egg bereid
Burgers:
- Zeeuwse hamburger van Zeeuws rundvlees
tomaat, rode ui, sla, gesmolten kaas, augurk en huisgemaakte tomatenketchup - Hertenburger
tomaat, rode ui, rucola en truffelmayonaise - Vegaburger
van halloumi en tofu, geserveerd met gedroogde tomaat, tomaat, sla, rode ui en mayonaise van citroen en basilicum
Vegetarische gerechten:
- Champignon polenta
gebakken polenta van champignon, truffel en crème van rodekool - Witloftaartje
taartje van witlof, walnoot en korstdeeg, gorgonzola (+ €2,30)
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet en bijpassende groenten
Extra's
Nagerecht
- Dame blanche
vanille-ijs, vanilleparfait en warme chocoladesaus - Zeeuws “onderonsje”
bolustiramisu, huisgemaakt babbelaarijs en babbelaarcrème - Kinderijs
2 bolletjes ijs met slagroom en een lolly - Chocolade brownie
brownie met roomijs van banaan en sinaasappelsaus - Lychee & kastanje
sorbet van lychee-ijs met crème van kastanje en dadelcake - Irish Coffee
whiskey - French Coffee
Grand Marnier - Cuban Coffee
bruine rum - Tia Maria Coffee
Tia Maria - Café Breton
Calvados - Wasschappelse koffie
Zeeuwse babbelaarlikeur - Zeeuwse Coffee
Zeeuwse boluslikeur - Grand dessert (per 2 personen te bestellen, + €4 p.p.)
kleine selectie van nagerechten