Voor een overheerlijk 3-gangendiner schuif je aan bij Jo&Co! In dit sfeervolle eetcafé aan de Koemarkt in het centrum van Purmerend heb jij een vrije keuze van de kaart. Vanwege de ruim keuze uit vlees-, vis- en vega-gerechten beleef jij hier ongetwijfeld een heerlijke culinaire avond uit! Kom langs met jouw favoriete gezelschap en geniet!
3-gangendiner à la carte
Voorgerecht
- Soep van het moment
zie onze 'buiten de kaart om'-kaart - Tomatensoep
onze (zeker regionaal) beroemde romige tomatensoep, met een zoete bite - Carpaccio
dungesneden ossenhaas met croutons, oude Beemsterkaas, spekjes, pijnboompitten, sla en keuze uit een pesto- of truffelmayonaise - Carrot Tartare (vegan mogelijk)
de klassieke Steak Tartare, maar dan van wortel! Geserveerd met groentechips, vegan picallily-mayonaise en een gepocheerd ei - Salade Purmerend (+ €3)
met gefrituurde kip in panko, spek, appel, walnoten en Parmezaan - Geitenkaassalade (+ €4)
met geitenkaas, gepocheerde vijgen, abrikozennotenbrood, uiencompote, bundelzwammen en shiitake - Gamba’s (+ €6)
5 gepelde gamba’s, gebakken in knoflook en afgeblust met kikkoman, geserveerd met knoflookmayonaise - Jo&Co aan Zee (+ €8)
een proeverij van tonijn, zalm en gamba, geserveerd met crostini’s, shiracha-mayonaise, sesamzaad, wakame en gembervlokken
Hoofdgerecht
- Kabeljauw
zacht gegaard in een romige mosterd-dillesaus - Ravioli
gevuld met bospaddenstoelen en truffel, geserveerd met een romige paddenstoelsaus en
Parmezaan - Vegan Tajine
gevuld met een kokos-kerriesaus, taugé, rijst, courgette en gemarineerde ketjap tempeh - Kip Gado Gado
een bowl met kippendij, geserveerd met originele pindasaus op kokosbasis, wortel, ei,
komkommer (optioneel met bakje zoetzure rauwkost: + €2,50) - Carpaccio XXL
van dungesneden ossenhaas met croutons, oude Beemsterkaas, spekjes, pijnboompitten, sla en een keuze uit pesto- of truffelmayonaise - Saté van varkenshaas klein (groot: + €3)
gemarineerde varkenshaassaté met satésaus en kroepoek - Spareribs klein (groot: + €4)
onze bourgondische spareribs vallen zo van het bot en zijn er in de smaken knoflook-honing,
BBQ, hot en real hot; geserveerd met een chilimayonaise en knoflooksaus - Zalm van het moment (+ €5)
zie onze 'buiten de kaart om'-kaart - Gamba’s (+ €9)
8 gepelde gamba’s, gebakken in knoflook en afgeblust met kikkoman, geserveerd met
knoflookmayonaise - Jo&Co Steak (+ €10)
een gegrilde Ierse HipHung-kogelbiefstuk van Slagerij Hesseling (optioneel met peper- of stroganoffsaus: + €1,60) - Runder Ribeye van de grill (+ €15)
prachtig stuk vlees van het Simmentaler-rund, geserveerd met een rozet van kruidenboter (optioneel met peper- of stroganoffsaus: + €1,60)
Al onze gerechten worden geserveerd met frites en mayonaise tenzij anders vermeld
Nagerecht
- Coupe Ronnie (winterstyle)
luchtige mascarponemousse met appelcrumble, chocolade en karamelsaus - Cheesecake
van het moment, geserveerd met ijs en verse slagroom - IJstruffels
2 stuks - Omelet sibérienne (+ €2)
diverse soorten ijs, omwikkeld met cake en opgespoten eiwit - Proeverij van 3 desserts (+ €3,50)
van diverse, typische Jo&Co-desserts (minimaal 2 personen) - Bananentaartje (+ €4)
geserveerd met pistache-ijs en een huisgemaakte crème van bailey’s