Heerlijke Indiase 2- of 3-gangenlunch of -diner à la carte bij Gopal in Sint-Joost-ten-Node: stuur je smaakpapillen op reis en ontdek alle smaken van de Indiase keuken
Verkocht: 41
Verkocht: 33
Zin in een culinaire reis door India? Dan is restaurant Gopal de plek die je zoekt! Je geniet hier van een 2- of 3-gangenlunch of -diner met vrije keuze van de specialiteitenkaart. Ook staan er verschillende vegetarische gerechten op het menu. Ga bijvoorbeeld voor de scampi's pakura als voorgerecht, gevolgd door een heerlijke tikka masala met kip en sluit af met een mango kulfi. Eet smakelijk!
2- of 3-gangenlunch of -diner à la carte
bij 2 gangen kun je kiezen uit een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Tandoori speciaal:
Masala:
Kip Makhon:
Korma:
gerecht van de Moghul-koningen: room, kokosnoot, amandelen, yoghurt, gedroogde druiven, zoet
Malaya:
gemarineerd met stukjes ananas in kokosroomsaus, zoet
Pasanda:
delicaat gekookt in een zoete saus op basis van amandelen, kokospoeder en een scheutje witte wijn, zoet
Kashmir:
room, kokosnoot, amandelen, muntsaus, lychees, zoet
Curry:
traditioneel gerecht met geurige specerijen en kruiden
Bhuna:
delicaat gekookt met verse koriander, tomatencoulis en kruiden, medium pikant
Palak Gosh:
delicaat gekookt met verse spinazie en oosterse kruiden, medium pikant
Dhansak met rijst:
bereiding met linzen, citroensap, ananas, medium pikant
Rogen Josh:
traditioneel gerecht uit Kasjmir, gestoomd in eigen nat, met tomatencoulis en verse koriander
Patia:
delicaat bereid in een zoetzure uien- en tomatensaus, medium pikant
Dopiaza:
delicaat bereid met gebakken uienringen, tomaten, koriander, medium pikant
Balti met rijst of naan:
bereid met knoflook, gember en kruiden, daarna gekookt in een zoetzure saus van Baltische pasta met uien en pepers
Ginger:
bereid met gember, knoflook en koriander, medium pikant
Specialiteit van chef Kharai met rijst of naan:
bereid met knoflook en gember en gekookt in een matig hete saus met uien en peper
Chawala tandon speciaal met Pulao:
bereid met blokjes ui en gedroogde kruiden in onze gele muntsaus, gegarneerd met rode uien
Tikkajalfrezi met rijst of naan:
gekookt met groene chilipeper, knoflook, gember, uien en pepers
Madras:
gekookt met speciale kruiden in een vrij hete saus
Vindaloo:
gekookt met speciale kruiden in een extra sterke saus met aardappelen
Phall:
gekookt met speciale kruiden in een extreem hete saus
Biryani met vegetarische curry:
Biryani-gerechten worden bereid met basmatirijst die gekleurd is met saffraan, gemengd met boter, gekruid met specerijen en gegarneerd met plakjes tomaat en komkommer
Speciale Tikka Biryani:
kip tikka, lam tikka, garnalen, verschillende groenten
Speciale vegetarische gerechten:
Bijgerechten:
met supplement, ter plaatse te voldoen
Brood van het huis:
met supplement, ter plaatse te voldoen
Nagerecht
Kom en ontdek Gopal, een restaurant met Indiase en Bengaalse smaken. Een uniek restaurant, met een even verrassende als gevarieerde kaart!
Trakteer jezelf op een uitzonderlijke culinaire reis in een warm en ontspannen setting.
Op het menu staan specialiteiten uit India en Bengalen, rijk aan smaak en kleur, zoals malaya en biryani. Ook vegetariërs zullen blij zijn met het ruime aanbod aan verrassende gerechten. Een geslaagde avond met familie of vrienden.
Je bent van harte welkom bij Gopal!
Hiernaast vind je de openingstijden van Gopal. Het restaurant is op maandag t/m vrijdag tussen 14.45 en 18.00 uur gesloten