Geniet van een 3-gangenlunch of -diner à la carte bij Restaurant Gou, vlak bij Brussel. Trakteer jezelf op Frans geïnspireerde bistrogerechten gemaakt met verse, seizoensgebonden producten. Ga bijvoorbeeld voor linguine met kreeft of eendenborst met citrussaus. Keuzes genoeg! Geniet van een heerlijke maaltijd met je favoriete gezelschap. Eet smakelijk!
3-gangenlunch of -diner à la carte
Voorgerecht
- Gouschotel (enkel voor 2 personen)
wagyukroket, gebakken inktvis en San Daniele-ham - Van het land
grijze garnaalkroketten, gebakken peterselie en citroen - Carpaccio
rundercarpaccio, citroenolijfolie, parmezaan en rucola - Gerookte zalm (+ €1)
bordje gerookte zalm, toast met druiven, sjalotten en limoen
Hoofdgerecht
Klassiekers:
- Zalm met kokos
gegrild a la plancha, kerriesaus en kokosmelk, aardappelpuree en knapperige groenten - Zalm béa
gegrild a la plancha, béarnaisesaus, aardappelpuree en krokante groenten - Zeebrasem
Gebraden zeebrasemfilet, mirepoix van groenten, rozemarijnaardappelen - Magret
gesneden eend, citrussaus, oesterzwammen en pommes duchesse - Amerikaan
zorgvuldig bereide rundertartaar, geserveerd met frites en salade - Italiaanse tartaar
rundertartaar met pesto, parmezaan en verse basilicum, geserveerd met frietjes en salade - Filet mignon (+ €5)
Ierse filet mignon, geserveerd met frites en salade - Entrecote (+ €7)
Ierse cuberoll, geserveerd met frites en salade - Italiaanse entrecote (+ €7)
cuberoll geserveerd met frietjes en rucolasalade, met parmezaan en balsamico-azijn - Mooie zeetong (+ €10)
meunière, hazelnootboter, geglaceerd met kwartjes citroen en peterselie, aardappelpuree of frietjes
Burgers:
- Cheeseburger
hamburger van echt rundvlees, cheddar, gebakken ui, spek en frietjes - Kipburger
huisgemaakte kipburger, panco, avocado, mosterdsaus, zoete-aardappelfrietjes en salade - Wagyuburger
wagyu rundvlees, cheddar, truffelmayonaise, verse frietjes en salade
Salades:
- Vegetarisch
mozzarella en rauwe en gekookte groenten - Vis
Jakobsschelpen en scampi's, citroenvinaigrette en gegrilde groenten - Indisch
kipsaté met kerrie, gember, geraspte kokos en yoghurtdressing - Chicon
witlofsalade met garnalen, honingvinaigrette en gemarineerde tomaten
Pasta:
- Amalfi
pastarol met gegrilde groenten, ricotta, verse basilicum, tomatencoulis en rucola - Pondicherry
tagliatelle met scampi's in een milde kerriesaus en kokosmelk, met verse kruiden - Linguine met kreeft
kreeftenpasta, knoflookboter en verse kruiden
Nagerecht
- Chocolademousse
pure chocolade - Chocolademoelleux
met een bolletje vanille-ijs - Crème brûlée
van het huis - Dame blanche
vanille-ijs, huisgemaakte warme chocolademelk en slagroom - Dame Speculoos
speculaasijs, huisgemaakte warme chocolademelk en slagroom - Ijskoffie
espresso-ijs, warme koffie en slagroom - Tarte fine
met peren, frangipane en vanille-ijs - Sorbet
tulp van sorbet - Gourmand
warme drank en een desserttrilogie: chocolademousse, crème brûlée en moelleux - Kaas (+ €2)
assortiment van vier kazen, rucola met walnoten, vijgenjam en brood met walnoten en rozijnen