Imperial Nikkei

Beschikbaarheid
Informatie
Foto's
Locatie
Restaurantinfo

3-gangen fusiondiner à la carte in Brussel

7.8
Goed • 9 beoordelingen
Imperial Nikkei
Sint-Joost-ten-Node (109km)
Verkocht: 45
€50,85
€29,90

Samenvatting

Ontdek de uitzonderlijke keuken met een 3-gangen fusiondiner à la carte bij Imperial Nikkei: geniet van verrassende fusiongerechten

Beschikbaarheid

2
personen

Highlights

  • Verrassend 3-gangen fusiondiner à la carte
  • Zie hier de inhoud van de deal
  • Ontdek een buitengewone keuken
  • Een mooie mix van 2 culinaire culturen
  • Een prachtig, chic en gezellig kader
  • Ideaal voor een verfijnd moment met vrienden of familie
  • Zie hier de lovende recensies
  • Trakteer jezelf op de luxe van een culinaire reis
  • Ook geldig in het weekend!
  • Er wordt rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering

Grote kleine letters

    Foto's

    Locatie

    Imperial Nikkei
    Tweekerkenstraat 80, 1210 Sint-Joost-ten-Node
    109 km van De kust
    0km van treinstation

    Meer info

    Op zoek naar een bijzondere culinaire ervaring? Duw de deuren van het Imperial Nikkei open en maak een verrassende reis naar Japan en Peru. De chef stelt zijn talent tot je beschikking en presenteert je fusiongerechten uit deze 2 landen. Dt 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart maakt al zijn beloftes waar om je smaakpapillen een onvergetelijke herinnering te bezorgen. Eet smakelijk!

    3-gangen fusiondiner

    Voorgerecht


    Tiraditos:

    • Tiradito imperial
      plakjes vis van de dag geserveerd met avocadosaus en octopus anticuchero
    • Tiradito passie
      plakjes zalm geserveerd met tijgermelksaus met gele chili, passievruchtensaus en basilicumolie
    • Pulpo al olivo
      plakjes octopus in olijvensaus geserveerd met blokjes avocado en wontoncrackers
    • Veggie carpaccio
      met rode biet, rucola, zure room, pistachenoten, olijven en croutons

    Voorgerechten:

    • Yucas bravas
      maniok in een bravasaus met Peruaanse pepers
    • Zeevruchten
      zeevruchten gesauteerd in een Peruaanse chilisaus met pisco
    • Peruaanse gyoza's
      huisgemaakt met vlees en groenten
    • Calamares crujientes
      knapperige inktvisringen badend in een acevichada-saus en sarza criolla (fijne uiensalade met citroen)

    Tapas peruanas:

    • Causa crocante
      gebakken causa met panko, tartaar van zalm met truffelolie en olijfolie
    • Trio de causas
      3 causas: lomosaltado, octopus in olijfolie en acevichada

    Hoofdgerecht

    Ceviche:

    • Ceviche clasico
      vis van de dag, tijgermelk, Peruaanse maïs, citroen en Peruaanse chilipeper
    • Veggie wild
      geroosterde kool, perziken in een Griekse yoghurtsaus, olijf en basilicum
    • Ceviche limeño (+ €6)
      vis van de dag, tijgermelk met gele Peruaanse peper, gebakken inktvis, Peruaanse maïs
    • Gemengde ceviche (+ €6)
      vis van de dag en zeevruchten met tijgermelk en rocoto chili, Peruaanse maïs en citroen
    • Keizerlijke ceviche (+ €8)
      vis van de dag, avocado in tijgermelk, plakjes malse octopus en gebakken garnalen

    Fondos:

    • Lomo saltado
      gewokte ossenhaas, rode uien en tomaten met nikkeisaus, frietjes en witte rijst
    • Pollo al grill
      gegrilde kipfilet met frietjes en chimichurri uit de Andes, geserveerd met huisgemaakte sauzen
    • Linguine pesto pe
      linguini met Peruaanse pestosaus, in knoflookboter gebakken gamba's en pisco
    • Pulpo anticuchero (+ €6)
      gegrilde octopus met anticucherasaus en Andesaus, gebakken maniok en ingemaakte tomaten
    • Risotto del pacifico (+ €8)
      risotto met zeevruchtensaus, parmezaan, gegrilde zalm en zeevruchten gesauteerd in pisco
    • Risotto keizerlijke (+ €8)
      risotto met gele chilisaus, parmezaan en lomo saltado

    Nagerecht

    • Lucuma kaastaart
      zachte en romige lucuma cheesecake, gemaakt met lucuma pulp, gevuld op een basis van chocolade koekjes, lucuma roomkaas en gedecoreerd met chocolade glazuur
    • Picarones
      Peruaanse beignets gedoopt in gearomatiseerde chancacahoning, overgoten met huisgemaakt vanille-ijs
    • Sorbet van maïs
      sorbet van paarse maïssap, plakjes rijstpudding en kokosschaafsel
    • Crème brûlée
      huisgemaakte crème brûlée gemaakt met eieren, melk en flammkuiker

    Houd er rekening mee dat de bovenstaande desserts slechts voorbeelden zijn en dat ze regelmatig veranderen afhankelijk van de markt en de seizoenen

    Beoordelingen

    7.8
    Goed
    9 beoordelingen
    A.
    Mevr. A. Temmerman
    voorgerechten en hoofdgerechten heel lekker, desserts wat minder
    D.
    Dhr. D. Mercelis
    Prima eten, vriendelijke bediening. Sommige gerechten waren niet beschikbaar, er was slechts één nagerecht (moelleux). Maar al bij al een fijne ervaring.
    H.
    Mevr. H. Guler
    très bon ,excellent plat personnel très gentil cadre très beau tout était parfait merci

    Restaurantinfo

    Geniet van de ultieme culinaire ervaring in Imperial Nikkei. Wat betekent Nikkei? Het komt van het woord Nikkeijin, wat "een persoon van Japanse afkomst" betekent. Dit chique en gezellige restaurant biedt een fusie van de Peruaanse en Japanse keuken en biedt jou een ongekende culinaire reis. De chef toont zijn mooiste inspiraties. Inventief, smaakvol en pittig, deze keuken brengt elke dag de meest veeleisende fijnproevers in verrukking! De bediening staat ook voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes om optimaal van het moment te genieten.

    Naast het restaurant heeft het etablissement ook een smaragdgroene loungeruimte waar je kunt genieten van een heerlijke cocktail, of het keizerlijke terras en de groene omgeving bij mooi weer voor een moment van pure ontspanning.

    Welkom bij het Imperial Nikkei!

    Hiernaast zie je de openingstijden. Imperial Nikkei is op dinsdag t/m vrijdag tussen 15.00 en 18.00 uur gesloten.

    Restaurants in de buurt van Imperial Nikkei