Imperial Nikkei

Beschikbaarheid
Informatie
Foto's
Locatie
Restaurantinfo

3-gangen fusiondiner à la carte in Brussel

7.3
Goed • 12 beoordelingen
Imperial Nikkei
Sint-Joost-ten-Node (109km)
Verkocht: 67
€50,85
€29,90

Samenvatting

Ontdek de uitzonderlijke keuken met een 3-gangen fusiondiner à la carte bij Imperial Nikkei: geniet van verrassende fusiongerechten

Beschikbaarheid

2
personen

Highlights

  • Verrassend 3-gangen fusiondiner à la carte
  • Zie hier de inhoud van de deal
  • Ontdek een buitengewone keuken
  • Een mooie mix van 2 culinaire culturen
  • Een prachtig, chic en gezellig kader
  • Ideaal voor een verfijnd moment met vrienden of familie
  • Zie hier de lovende recensies
  • Trakteer jezelf op de luxe van een culinaire reis
  • Ook geldig in het weekend!
  • Er wordt rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering

Grote kleine letters

Foto's

Locatie

Imperial Nikkei
Tweekerkenstraat 80, 1210 Sint-Joost-ten-Node
109 km van De kust
0km van treinstation

Meer info

Op zoek naar een bijzondere culinaire ervaring? Duw de deuren van het Imperial Nikkei open en maak een verrassende reis naar Japan en Peru. De chef stelt zijn talent tot je beschikking en presenteert je fusiongerechten uit deze 2 landen. Dt 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart maakt al zijn beloftes waar om je smaakpapillen een onvergetelijke herinnering te bezorgen. Eet smakelijk!

3-gangen fusiondiner

Voorgerecht


Tiraditos:

  • Tiradito imperial
    plakjes vis van de dag geserveerd met avocadosaus en octopus anticuchero
  • Tiradito passie
    plakjes zalm geserveerd met tijgermelksaus met gele chili, passievruchtensaus en basilicumolie
  • Pulpo al olivo
    plakjes octopus in olijvensaus geserveerd met blokjes avocado en wontoncrackers
  • Veggie carpaccio
    met rode biet, rucola, zure room, pistachenoten, olijven en croutons

Voorgerechten:

  • Yucas bravas
    maniok in een bravasaus met Peruaanse pepers
  • Zeevruchten
    zeevruchten gesauteerd in een Peruaanse chilisaus met pisco
  • Peruaanse gyoza's
    huisgemaakt met vlees en groenten
  • Calamares crujientes
    knapperige inktvisringen badend in een acevichada-saus en sarza criolla (fijne uiensalade met citroen)

Tapas peruanas:

  • Causa crocante
    gebakken causa met panko, tartaar van zalm met truffelolie en olijfolie
  • Trio de causas
    3 causas: lomosaltado, octopus in olijfolie en acevichada

Hoofdgerecht

Ceviche:

  • Ceviche clasico
    vis van de dag, tijgermelk, Peruaanse maïs, citroen en Peruaanse chilipeper
  • Veggie wild
    geroosterde kool, perziken in een Griekse yoghurtsaus, olijf en basilicum
  • Ceviche limeño (+ €6)
    vis van de dag, tijgermelk met gele Peruaanse peper, gebakken inktvis, Peruaanse maïs
  • Gemengde ceviche (+ €6)
    vis van de dag en zeevruchten met tijgermelk en rocoto chili, Peruaanse maïs en citroen
  • Keizerlijke ceviche (+ €8)
    vis van de dag, avocado in tijgermelk, plakjes malse octopus en gebakken garnalen

Fondos:

  • Lomo saltado
    gewokte ossenhaas, rode uien en tomaten met nikkeisaus, frietjes en witte rijst
  • Pollo al grill
    gegrilde kipfilet met frietjes en chimichurri uit de Andes, geserveerd met huisgemaakte sauzen
  • Linguine pesto pe
    linguini met Peruaanse pestosaus, in knoflookboter gebakken gamba's en pisco
  • Pulpo anticuchero (+ €6)
    gegrilde octopus met anticucherasaus en Andesaus, gebakken maniok en ingemaakte tomaten
  • Risotto del pacifico (+ €8)
    risotto met zeevruchtensaus, parmezaan, gegrilde zalm en zeevruchten gesauteerd in pisco
  • Risotto keizerlijke (+ €8)
    risotto met gele chilisaus, parmezaan en lomo saltado

Nagerecht

  • Lucuma kaastaart
    zachte en romige lucuma cheesecake, gemaakt met lucuma pulp, gevuld op een basis van chocolade koekjes, lucuma roomkaas en gedecoreerd met chocolade glazuur
  • Picarones
    Peruaanse beignets gedoopt in gearomatiseerde chancacahoning, overgoten met huisgemaakt vanille-ijs
  • Sorbet van maïs
    sorbet van paarse maïssap, plakjes rijstpudding en kokosschaafsel
  • Crème brûlée
    huisgemaakte crème brûlée gemaakt met eieren, melk en flammkuiker

Houd er rekening mee dat de bovenstaande desserts slechts voorbeelden zijn en dat ze regelmatig veranderen afhankelijk van de markt en de seizoenen

Beoordelingen

7.3
Goed
12 beoordelingen
T.
Mevr. T. Tran
A.
Mevr. A. Temmerman
voorgerechten en hoofdgerechten heel lekker, desserts wat minder
D.
Dhr. D. Mercelis
Prima eten, vriendelijke bediening. Sommige gerechten waren niet beschikbaar, er was slechts één nagerecht (moelleux). Maar al bij al een fijne ervaring.

Restaurantinfo

Geniet van de ultieme culinaire ervaring in Imperial Nikkei. Wat betekent Nikkei? Het komt van het woord Nikkeijin, wat "een persoon van Japanse afkomst" betekent. Dit chique en gezellige restaurant biedt een fusie van de Peruaanse en Japanse keuken en biedt jou een ongekende culinaire reis. De chef toont zijn mooiste inspiraties. Inventief, smaakvol en pittig, deze keuken brengt elke dag de meest veeleisende fijnproevers in verrukking! De bediening staat ook voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes om optimaal van het moment te genieten.

Naast het restaurant heeft het etablissement ook een smaragdgroene loungeruimte waar je kunt genieten van een heerlijke cocktail, of het keizerlijke terras en de groene omgeving bij mooi weer voor een moment van pure ontspanning.

Welkom bij het Imperial Nikkei!

Hiernaast zie je de openingstijden. Imperial Nikkei is op dinsdag t/m vrijdag tussen 15.00 en 18.00 uur gesloten.

Restaurants in de buurt van Imperial Nikkei