Op zoek naar een bijzondere culinaire ervaring? Duw de deuren van het Imperial Nikkei open en maak een verrassende reis naar Japan en Peru. De chef stelt zijn talent tot je beschikking en biedt een fusionkeuken uit deze 2 landen. Dit 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart maakt alle beloftes waar om je smaakpapillen een onvergetelijke herinnering te bezorgen. Eet smakelijk!
3-gangendiner
Voorgerecht
- Tartaar van atun
in blokjes gesneden tonijntartaar op een basis van avocado in een sirachasaus - Causa limesa
aardappelpuree met gele ajipasta gevuld met versnipperde kip in een huisgemaakte ui, selderij en avocadomayonaise - Sopa de marisco
kenmerkende paprika, kokosmelk, rijst en jasmijnsoupa met zeevruchten - Calamares crujientes
gefrituurde inktvis met een heerlijke coulis - Causa Nikkei
aardappelpuree met gele ajipasta, huisgemaakte avocadomayonaise, verse rode tonijntartaar en logarashi - La bomba
5 vegetarische loempia's met keizersaus gepresenteerd met Bengaals vuur - Yucca frita
cassavechips met huancainasaus - Dynamische scampi
5 tempura garnalen met pikante roomsaus - Gyoza
met huancaina of keizerlijke saus - Tataki de atun
Tonijnsteak kort geschroeid op Japanse wijze met een keizerlijke saus - Edamame
groene sojabonen - Bao
gemarineerde vis met ceviche saus en ui - Gepaneerde brie
met salade van aardbei en mango
Hoofdgerecht
Ceviche:
In Peru is ceviche een traditioneel gerecht op basis van vis. De vis wordt in grote blokjes gesneden en gemarineerd in een saus genaamd leche de tigre, gemaakt met citroen, rode uien, pepers en koriander. Het wordt vaak geserveerd met zoete aardappelen
- Leche de tigre
leche de tigre is een lichte koude vis- en zeevruchtensoep gemaakt met citroensap, kleine uien, aji (Peruaanse peper) en koriander, geserveerd met geroosterde en gestoomde maïs - Ceviche clasico
Dit wordt gemaakt met stukjes verse vis of schelpdieren van de dag, gemarineerd in de beroemde leche de tigre (citroensap en aji-limo, uien en koriander), geserveerd met zoete aardappelen en geroosterde maïs - Nikkei ceviche (tonijn of zalm) (+ €6)
Ceviche met een Japanse twist, een vers voorgerecht op basis van verse tonijn van de dag of zalm, avocado in een heerlijke leche de tigre en zoete aardappelen, Peruaanse chili, passievrucht en sesamzaadjes - Keizerlijke ceviche (+ €8)
zeevruchten in een heerlijke leche de tigre, geserveerd met rocolo pepers, uien, koriander, zoete aardappelen, geroosterde maïs en krokante inktvis
Warme gerechten:
- Anticucho
Peruaanse specialiteit van gemarineerde en gegrilde brochettes van runderhart geserveerd met gebakken aardappelen, maïs en pittige huancainasaus - Keizerlijke Liguini
heerlijke linguine gemaakt met inktvis, scampi's en mosselen in een Peruaanse salsa chupe saus en room - Pulpo anticuchero
gegrilde octopus op een bedje van gesauteerde groenten met een keizerlijke saus - Rijst chaufa mixto
rijst gesauteerd met kip en scampi's, paprika, Chinese ui, taugé en sojasaus - Arroz con marisco
rijst met zeevruchten en octopus op smaak gebracht met koriander en Peruaanse kruiden - Lomo saltado (+ €6)
gesneden rundvlees gesauteerd in een wok met uien, tomaten, koriander en Chinese uien, geserveerd met rijst en rustieke krokante aardappelen - Anticucho lomo (+ €7)
Peruaanse specialiteit van gemarineerd en gegrild rundvlees brochettes, geserveerd met gebakken aardappelen, maïs en pittige huancainasaus - Pure filet 200gr (+ €8)
aardappelpuree en gebakken groenten - Lamborghini (+ €9)
lamsrack met honing, gebakken geroosterde groenten, truffelpuree met donkere saus
Sushi:
- Dynamite roll (8 stuks)
avocado en garnalenlempura, belegd met krokante dynamite garnalen, chilisaus, dynamitesaus en truffelsaus - Deluxe roll (8 stuks)
knapperige asperges met toortssteak erop, truffelsaus en unagisaus - California roll (8 stuks)
verse krab en avocado met zalmflambé bovenop, truffelsaus en gele saus - Crispy roll (4 stuks)
krokante rijst met daarop pittige zalm of tonijn - Keizerlijke roll (4 stuks)
knapperige rijst met daarop pittige zalm of tonijn - Maki acevichado (8 stuks)
Maki acevichados gebruikt de Japanse maki basis en voegt daar een Peruaanse cevichera salice, avocado garnituur, scampi, tonijn, cevicherasaus en knapperige zoete aardappel aan toe - Maki frito (8 stuks)
met komkommer, hoisinsaus - Maki anticuchero (8 stuks)
maki gevuld met scampi, avocado gewikkeld in vis van de dag met anticucherasaus en chalaquila
Nagerecht
- Chocolademoelleux
huisgemaakt - Crème brulée
huisgemaakt - "Tres cielos"
rijstpudding - Tropische muze
huisgemaakt
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten