Aan de Oudegracht aan de Werf in hartje Utrecht bij India Port geniet je van de Indiase keuken. Neem bij dit schitterende restaurant plaats voor een verrukkelijke 2-gangenlunch of 4-gangen keuzediner boordevol authentieke Indiase gerechten om uit te kiezen. Alles wordt met passie en de grootste zorg bereid en dat proef je. Beleef een gezellige en smakelijke avond uit met je familie of vrienden!
2-gangenlunch
Voorgerecht
- Dalsoep
huisgemaakte soep van linzen, geserveerd met brood - Tomatensoep
huisgemaakte tomatensoep, licht gekruid met Indiase kruiden en afgemaakt met room
Hoofdgerecht
- Indian style ceasar salad
krokante salade met een huisgemaakte ceasardressing met croutons, Parmezaanse kaas en ei. Keuze uit chicken tikka of vegetarische paneer tikka - Indian style clubsandwich
krokant getoast brood met sappige salade, tomaat en ei. Keuze uit chicken tikka of vegetarische paneer tikka - Tosti India port
vegetarisch, getoast brood met geraspte kaas, fijngesneden rode ui, tomaat, komkommer en Indiase kruiden geserveerd met tomatenketchup - Chicken tikka massala sandwich
afgebakken brood geserveerd met gemengde sla, kip tikka en ei afgemaakt met een chicken tikka massala saus gegarneerd mer kokosrasp en koriander - Bun samosa
Indiase kijk op een vegetarische burger: zacht wit bolletje gevuld met een vegetarische samosa afgemaakt met een zoete taramindechutney en verse muntsaus - Samosa chaat
vegetarische samosa's afgetopt met kikkererwten in curry gegarneerd met verschillende sauzen, koriander en rettich - Butter chicken bowl
malse stukjes kip uit de kleioven afgemaakt in een romige curry verrijkt met boter en room en gegarneerd met amandelschaafsel, geserveerd met basmatirijst en krokante salade - Chana massala
vegetarisch, kikkererwten in een authentieke curry afgemaakt met rode ui, koriander en verse gember geserveerd met basmatirijst en krokante salade - Hot wings platter
pittige kippenvleugels gemarineerd op Indiase wijze, geserveerd met frietjes - Chicken tikka platter
malse stukjes chicken tikka gemarineerd op Indiase wijze, geserveerd met frietjes - Lamb rogan josh bowl (+ €2)
zeer malse stukjes lamsvlees in een authentieke curry met fenegriek, koriander en verse gember, geserveerd met basmatirijst en krokante salade
4-gangendiner
Voorgerecht
- Dalsoep
huisgemaakte soep van linzen
Tussengerecht
- Onion bhaji
in beslag gedoopte en gefrituurde plakjes ui met kruiden en specerijen - Amritsari fish
gefrituurde vis, gemarineerd in een mengsel van kruiden en specerijen - Hot wings
zeer pttige kippenvleugels gegrild in de tandoori-oven - Vegetarische samosa
beignet gevuld met aardappel en doperwten, 2 stuks
Hoofdgerecht
- Chicken curry
malse kipfilet met traditionele lichte kerriesaus - Seekh kabab
pittige lam met knoflook, gember en rode paprika - Aloo mattar paneer
aardappelen, groene erwten en Indiase kaas gekookt in een romige tomatensaus met specerijen en kruiden - Channa massala
kikkererwten in een kruidige curry
Hoofdgerechten worden geserveerd met basmatirijst
Nagerecht
- Mango kulfi
bevroren, romig mango-ijs, op smaak gebracht met zoete specerijen en saffraan