Krishna Vilas Hoofddorp

Arrangementen
Beschikbaarheid
Informatie
Foto's
Locatie
Restaurantinfo

Indiaas 2- of 3-gangendiner à la carte in hartje Hoofddorp

8.8
Uitstekend • 16 beoordelingen
Krishna Vilas Hoofddorp
Hoofddorp (171km)
Verkocht: 230
€22,50
€14,95

Samenvatting

Geniet van een Indiaas 2- of 3-gangendiner à la carte bij Krishna Vilas in het centrum van Hoofddorp: authentieke gerechten met liefde bereid

Arrangementen

2-gangendiner à la carte (VG + HG of HG + NG) - 7 dagen per week

25% korting

Verkocht: 101

€22,50
€16,95

3-gangendiner à la carte - 7 dagen per week

28% korting

Verkocht: 82

€29
€20,95

2-gangendiner à la carte (VG + HG of HG + NG) - ma t/m do

34% korting

Verkocht: 31

€22,50
€14,95

3-gangendiner à la carte - ma t/m do

35% korting

Verkocht: 16

€29
€18,95

Beschikbaarheid

2
personen

Highlights

  • Multideal:
  • 2-gangendiner à la carte (VG + HG of HG + NG) vanaf €14,95
  • 3-gangendiner à la carte vanaf €18,95
  • Heerlijk Indiaas 2- of 3-gangendiner à la carte in Hoofddorp
  • Zie hier de inhoud van de multideals
  • Geniet bijvoorbeeld van samosa's vooraf, een cheese dosa als hoofdgerecht en sluit af met traditioneel ijs
  • Alle gerechten zijn vegetarisch of veganistisch, vol van smaak en met liefde bereid
  • Maak kennis met dit prachtige restaurant
  • Het ideale avondje uit met je favoriete gezelschap
  • Ook geldig in het weekend!
  • Uiteraard wordt er rekening gehouden met (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering

Grote kleine letters

Foto's

Locatie

Krishna Vilas Hoofddorp
Marktplein 106, 2132 DD Hoofddorp
171 km van De kust
1km van treinstation

Meer info

Voor een authentiek Indiaas 2- of 3-gangendiner zit je bij Krishna Vilas Hoofddorp helemaal goed! Het gezellige, enthousiaste team ontvangt je met open armen in hun prachtige restaurant. Geniet bijvoorbeeld van een Zuid-Indiase pannenkoek, luchtige dosa of verrukkelijke curry als hoofdgerecht. Alle gerechten zijn vegetarisch of veganistisch, vol van smaak en met liefde bereid. Beleef een heerlijke avond uit met je favoriete gezelschap!

2- of 3-gangendiner à la carte
kies bij het 2-gangendiner een voor- en hoofdgerecht óf een hoofd- en nagerecht

Voorgerecht

Soep:

  • Tomatensoep
    klassieke tomatensoep, geserveerd met broodcroutons en room
  • Zoetemaissoep
    soep in Indiase stijl gemaakt met maïskorrels, wortel en sperziebonen, verdikt met maizena
  • Rasam
    Zuid-Indiase, gekruide soep gemaakt van tamarinde, tomaten, kruiden en specerijen
  • Veg Manchow
    vegetarische soep gemaakt met gemengde groenten, knoflook, gember, sojasaus en gemalen peper
  • Hot and sour veg
    traditionele hete en zure soep gemaakt met groenten, azijn en rode of groene peper

Bijgerechten:

  • Fresh garden salad
    plakjes verse groenten: komkommer, tomaat, wortel en ui
  • Mixed vegetable raita
    blokjes komkommer, tomaten en ui, gemengd met yoghurt en gekruid
  • Masala papad
    gebakken, kruidige papad bestrooid met ui en tomaat, gekruid met Indiase kruiden

Indiase delicatessen:

  • Masala vada
    krokant gefrituurd hartig tussendoortje van channalinzen, geserveerd met verschillende soorten chutney
  • Pody idli
    mini-idli's gedoopt in chili met linzenpoeder en olie/ghee, geserveerd met sambar en verschillende soorten chutney
  • Rasam vada
    knapperige, gefrituurde hartige snack van linzen, gedrenkt in rasam en gegarneerd met blokjes ui en koriander
  • Onion bonda
    krokant gefrituurde hartige linzensnack met ui, geserveerd met sambar en kokoschutney
  • Samosa
    een van de meest populairste snacks uit India: gebakken pasteitje met een hartige aardappelvulling, geserveerd met speciale chutneys
  • Chili idli (+ €3)
    Indiaas-Chinese fusionsnack met idli en chilisaus
  • Paneer tikka (+ €3)
    populair Indiaas voorgerecht gemaakt met blokjes Indiase kwark en groenten, gemarineerd met yoghurt en kruiden en traditioneel gegrild
  • Malai tikka (+ €3)
    populair Indiaas voorgerecht gemaakt met blokjes Indiase kwark en groenten, gemarineerd met room en kruiden en traditioneel gegrild
  • Honey chili potato (+ €3)
    gebakken aardappelen in een sesam-honing-chilisaus die zoet en pittig is
  • + meer

Oosterse specialiteiten:

  • Vegetable spring rolls
    zelfgemaakte, geassorteerde groenteloempia
  • Manchurian (+ €3)
    krokant gebakken bloemkool, champignon en paneer in een zoete en pittige saus, gemaakt met knoflookui, pepers en oosterse kruiden
  • Chili (+ €3)
    paneer, paddenstoelen en babymaïs, gebakken in een pittige chili-sojasaus met pepers, ui en oosterse kruiden
  • Gobi 65/paneer 65 (+ €3)
    heerlijk pittig, krokant gebakken voorgerecht met naar keuze bloemkool of paneer, kruiden en yoghurt
  • Baby corn salt & pepper (+ €3)
    krokant gebakken babymaïs gegooid in soja-chilisaus, gekruid met zout en zwarte peper


Extra:

  • Papad (dunne wafels van linzenmeel) (+ €0,50)
  • Ghee (geklaarde boter) (+ €1)
  • Poori (gefrituurd brood) (+ €1)
  • Chapati (tarwebrood) (+ €1)
  • South Indian Thali Accompaniments (+ €1)
  • North Indian Thali Accompaniments (+ €1,50)
  • Gestoomde rijst (+ €2)
  • Poori, chappati of parotta (+ €2)
  • Idli en vada (+ €3)
  • Pulao (rijst met groenten) (+ €3)
  • Batura (brood) (+ €3)
  • Channa/kurma (+ €4)
     

Hoofdgerecht
Hoofdgerechten met een prijs van €5 of lager op de kaart mag je twee keer bestellen (combineren is mogelijk)

Dosa:

  • Mysore masala dosa
    dunne en krokante Zuid-Indiase pannenkoek met spread van pittige rode chutney, gevuld met aardappel en masala, geserveerd met plantaardige sambar en verschillende soorten chutney
  • Ghee roast dosa
    dunne en krokante Zuid-Indiase pannenkoek, besmeerd met geklaarde boter (ghee), geserveerd met plantaardige sambar en verschillende soorten chutney
  • Ghee podi dosa
    dunne Zuid-Indiase pannenkoek, bestrooid met chili- en linzenpoeder, besmeerd met geklaarde boter (ghee), geserveerd met plantaardige sambar en verschillende soorten chutney
  • Cheese masala dosa
    dunne Zuid-Indiase pannenkoek, bestrooid met geraspte kaas, gevuld met aardappel en masala, geserveerd met plantaardige sambar en verschillende soorten chutney
  • Rava onion dosa
    dunne en krokante Zuid-Indiase pannenkoek, gemaakt van griesmeel, komijn, gember, koriander en groene chilipepers, gemengd met ui, geserveerd met plantaardige sambar en verschillende soorten chutney
  • + meer

Uthappam:

  • Podi onion uthappam
    zachte en luchtige dosa, bestrooid met chili met linzenpoeder en ui, geserveerd met plantaardige sambar en verschillende soorten chutney
  • Uthappam onion
    zachte en luchtige dosa met ui, gegarneerd met geraspte wortel en koriander, geserveerd met plantaardige sambar en verschillende soorten chutney
  • Uthappam onion and tomato
    zachte en luchtige dosa met ui en tomaat, gegarneerd met geraspte wortel en koriander, geserveerd met plantaardige sambar en verschillende soorten chutney
  • Uthappam tomato and chilli
    zachte en luchtige dosa met tomaat en chili, gegarneerd met geraspte wortel en koriander, geserveerd met plantaardige sambar en verschillende soorten chutney
  • Uthappam vegetable mix
    zachte en luchtige dosa met wortel, doperwten en paprika, gegarneerd met geraspte wortel en koriander, geserveerd met plantaardige sambar en verschillende soorten chutney
  • + meer

Noord-Indiaas:

  • Mixed vegetable curry
    diverse groenten, gekookt in een traditionele Indiase mix van ui, tomaat en noten, gekruid met Indiase kruiden
  • Malai kofta
    dumplings, gebakken in aardappelpuree en cottage cheese, geserveerd in een romige aromatische witte jus op basis van cashewnoten en room
  • Paneer palak
    combinatie van spinazie en Indiase kaascurry, gekookt met aromatische, traditionele Indiase kruiden
  • Aloo gobi
    aardappelen en bloemkool, gekookt in een saus op basis van ui en tomaat, gekruid met aromatische Indiase kruiden
  • Dal fry
    linzen, gekookt met gember, knoflook, ui en tomaten, op smaak gebracht met aromatische Indiase kruiden
  • + meer

Indiase broden:

  • Tandoori roti
    Indiaas brood, gebakken van volkorenmeel in een traditionele tandoor-kleioven
  • Tandoori naan
    Indiaas brood, gemaakt van zelfrijzend meel, gebakken in een traditionele tandoor-kleioven
  • Tandoori butter naan
    tandoori naan, besmeerd met boter
  • Tandoori kulcha
    populair, zacht, gelaagd, Noord-Indiaas plat brood, gebakken in een traditionele tandoor-kleioven
  • Tandoori butter kulcha
    tandoori kulcha, besmeerd met boter
  • + meer

Rijst speciaal:

  • Vegetable biriyani
    aromatische basmatirijst gekookt met een assortiment aan groenten en geselecteerde Indiase kruiden, geserveerd met gemengde groenteraita
  • Vegetable pulao
    aromatische, gestoomde basmatirijst gekookt met verse, in blokjes gesneden groenten en geserveerd met gemengde groenteraita
  • Tamarind rice
    een populair Zuid-Indiaas rijstrecept van pittige, zure en gekruide rijst
  • Curd rice
    populaire Zuid-Indiase rijst met wrongel (yoghurt) gekruid met kruiden en specerijen, geserveerd met augurk
  • Jeera rice
    aromatische gestoomde basmatirijst gemengd met komijnzaad en vers gehakte koriander

Oosterse specialiteit:

  • Vegetable hakka noodles
    zachte noedels roergebakken met oosterse groenten zoals kool, wortel, ui, paprika met een vleugje sojasaus en lente-uitjes als garnering
  • Vegetable fried rice
    gestoomde basmatirijst roergebakken met oosterse groenten zoals kool, wortel, uien en bonen, met een vleugje sojasaus en lente-uitjes als garnering
  • Mushroom fried rice
    gestoomde basmatirijst roergebakken met blokjes champignons, ui en knoflook met een vleugje sojasaus en bosui als garnering
  • Paneer fried rice
    gestoomde basmatirijst gewokt met blokjes kaas (paneer), uien en knoflook met een vleugje sojasaus en bosui als garnering

Kenmerkende gerechten:

  • Suffed paratha
    keuze uit aardappel, bloemkool of paneer, gemengd met aromatische kruiden gevuld in volkorenbrood, gebakken op een hete plaat en geserveerd met yoghurt en pickle
  • Poori bhaji
    gefrituurd volkorenmeelbrood geserveerd met aardappelmasala en kokoschutney
  • Parotta kurma
    gelaagd plat brood, gemaakt van zelfrijzend meel en geserveerd met een op kokosnoot gebaseerde gemengde groentecurry en raita
  • Chappati kurma
    volkoren plat brood geserveerd met een gemengde groentecurry op basis van kokosnoot en raita
  • Channa batura
    Channa massala is een pittige curry gemaakt van witte kikkererwten, batura is een gefrituurd, gebladereerd, Indiaas brood gemaakt van zelfrijzend meel
  • Tiffin combo (+ €3)
    combinatie van een idli, vada, mini-masala dosa, upma/pongal en zoetigheid van de dag
  • South Indian Thali (+ €3)
    schotel met poori, plantaardige kurma, gestoomde rijst, plantaardige sambar, (kara)kuzhambu, rasam, poriyal, kootu, yoghurt, papad, augurk en kesari of payasam
  • North Indian Thali (+ €3)
    schotel met chappati, paneer curry, channa masala, droge groente, dal, pulao, raita, salade, papad, augurk en zoetigheid van de dag

Nagerecht

  • Bread halwa
    populaire soorten halwa, gemaakt met sneetjes brood, plantaardige ghee, melk en noten
  • Kesari
    populair zoet gerecht uit de Zuid-Indiase keuken, gemaakt van griesmeel en vermicelli, gekookt met plantaardige ghee, saffraan en noten
  • Rasmalai
    populaire Indiase zoetigheid van cottage cheese, gedrenkt in verdikte en gezoete melk, gegarneerd met noten
  • Kulfi
    traditioneel Indiaas ijs
  • Choice of ice creams
    keuze uit vanille-, chocolade- en aardbeienijs
  • + meer

Beoordelingen

8.8
Uitstekend
16 beoordelingen
S.
Mevr. S. Middelburg
J.
Mevr. J. Sturkenboom
prima eten , duurde wel vrij lang voordat het op tafel stond, en onze keuzes waren er niet allemaal, maar al net al wel heerlijk.gegeten
J.
Mevr. J. Dol
Interessante ervaring: alles vegetarisch. Té veel keuze, maar wel zodanig dat we nieuwsgierig zijn naar méér.

Restaurantinfo

Krishna Vilas opende in 2018 haar deuren  en heeft inmiddels 5 verschillende vestigingen, zowel in Nederland als Luxemburg. Bij dit sfeervolle restaurant word je getrakteerd op een gastronomische Indiase maaltijdervaring. De Indiase keuken is net zo divers als haar cultuur, talen, regio's en klimaat. Daarom streeft het enthousiaste personeel van Krishna Vilas ernaar om de grote verscheidenheid aan authentieke vegetarische en veganistische gerechten aan jou te presenteren.

Op de uitgebreide menukaart vind je verschillende Indiase gerechten die jouw smaakpapillen meevoeren op een culinaire reis. Smul bijvoorbeeld van klassieke Zuid-Indiase specialiteiten en vegetarische Noord-Indiase curry's, geserveerd met naanbrood, roti en basmatirijst. Het menu is samengesteld door ervaren koks uit grote Indiase restaurants die de traditionele kooktechnieken beheersen. Alle gerechten worden met verse en natuurlijke ingrediënten bereid in een traditionele kleioven. Ook biedt Krishna Vilas Indonesische en Chinese gerechten en verzorgen zij catering voor speciale evenementen. De combinatie van rijke aroma's, smaken en uitstekende service zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Proef het zelf bij Krishna Vilas Hoofddorp!

Restaurants in de buurt van Krishna Vilas Hoofddorp