Beleef een culinaire avond vol genot bij Losh Restaurant, gelegen in het Zuiderpark in Den Haag. In dit prachtige, stijlvolle restaurant komt het beste van twee werelden samen: fine dining en een toegankelijke sfeer. De LOSH-smaakreis begint al bij de ingang van het park: stap in de LOSH-shuttle en laat je voor de deur van het restaurant afzetten. Kies zelf je soep en voor-, hoofd- en nagerecht en laat jezelf en je gezelschap culinair in de watten leggen!
4-gangen fine dining-diner
Brood vooraf
Soep
- Tavuk
kippensoep - Mercimek
linzensoep
Koud voorgerecht
- Carpaccio
runderhaas met truffelmayo, pijnboompitten, rucola en Parmezaanse kaas - Sashimi
met rauwe zalm - Rus Salatasi
huzarensalade - Atom
traditionele tapas met cayennepepers en yoghurt - Zeytinyağlı Patlican
geroosterde auberginedip met tomaten, uien, paprika, knoflook en peterselie - Çerkes tavuÄŸu
kiptapenade met walnoten, knoflook en mayonaise - Antep Ezme
pikante tapenade met paprika, uien, peterselie en knoflook - Humus
romige kikkererwtenpuree uit het Midden-Oosten met komijnzaad, tahin, olijfolie en fijn koriander - Cacik
hangop van boerenyoghurt met komkommer, dille, olijfolie, knoflook en gedroogde munt - Shaksuka
Ottomaans geïnspireerde dip met aubergine, ui, paprika en peterselie
Hoofdgerechten
Tava Yemekleri (pangerechten):
- Kereviz Güveç
diverse groenten bereid in stoofpot met knolselderij, zuidvrucht, feta en nootjes - Enginar
artisjokbodems gevuld met ossenhaas, paprika en olijfolie - Hünkâr BeÄŸendi
gebakken ossenhaasreepjes op een bed van geroosterde auberginepuree - Çökertme Kebabı
aardappellucifers met ossenhaas, yoghurt en tomatensaus - Steak Fajita
gebakken ossenhaasreepjes met ui, paprika, champignons en tomaat - Chicken Fajita
gebakken kipfiletreepjes met ui, paprika, champignons en tomaat
Firindan (ovengerechten):
- Piliç Sarması
opgerolde kipfilet met feta en pistache - Kuzu Ä°ncik
lamsbout uit de oven
Balik (visgerechten):
- Somon
krokant gebakken zalm - Cupra
gebakken doradefilet - Jumbo Karides
gebakken jumbogarnalen
Makarnalar (pastagerechten):
- Loshatta
tagliatelle met roomsaus, ossenhaasreepjes, champignons, broccoli, paprika en Parmezaanse kaas - Pollo
penne met kipfilet, paprika en pikante saus - Napoletana
linguine met Napolitanasaus en groenten - Arrabiata
penne met tomatensaus, knoflook, chilipeper en Parmezaanse kaas - Gamba Pesto
linguine met garnalen, pestosaus, courgette-spaghetti en Parmezaanse kaas - Salmon
linguine met zalm, cherrytomaten, rucola, kappertjes en roomsaus - Vegatta
penne met roomsaus, champignons, broccoli, paprika en Parmezaanse kaas - Fettuccine Alfredo
tagliatelle alla Alfredo met kipfilet, champignons en Parmezaanse kaas - Truffel Ravioli
verse ravioli met ossenhaas, champignons, paprika, geschaafde truffel en Parmezaanse kaas
Nagerecht
- Havuç Dilimi
filodeeg met pistache met ijs - Losh Appel
harde wenerdeeg met een vulling van appel en kaneel met huisgemaakte vanillesaus - Waffle Sticks
2 stuks, geserveerd met fruit, chocoladesaus en ijs - Tiramisu
lange vingers gedipt in espresso met een roomlaag - Pumpkin
zoetepompoendessert met gebrande walnoten en tahin - Choco Lava
chocoladesoufflé met bolletje ijs - Lemon Curd
verfrissend citrusdessert met crumble, serehschuim en maracuja-ijs - Crème Brûlée
met romige custardvulling, knapperige karameltop en vanille-ijs - Cocos IJs
halve kokosnoot gevuld met kokos roomijs - Dubai Pistache Dream
engelenhaar met pistachecrème, tahini en Callebaut-chocolade - Fruit Plate
fruitschaal van het seizoen
+ Turkse thee