Geniet van een heerlijk 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart bij Restaurant de 4 Jaargetijden. In dit sfeervol ingerichte restaurant smul jij van de heerlijke creaties van de chef. Jij beleeft een gezellige avond uit samen met vrienden, familie of collega's!
3-gangendiner
Vooraf
- Broodmandje
met kruidenboter en aioli
Voorgerecht
- Romige mosterdsoep
met gebakken spekjes - Soep van de dag (v)
elke dag vers bereid - Gebakken champignons (v)
met romige knoflooksaus, gegratineerd met kaas - Bietencarpaccio (v)
op een bedje van een frisse salade, afgetopt met geitenkaas en croutons - Crispy chicken
op een bedje van frisse salade, geserveerd met spicy mayonaise - Gebakken knoflookgarnalen (+ €2,50)
geserveerd met warme knoflooksaus, op een bedje van rucola - Visproeverij de Vier (+ €4)
zalm, forelfilet, paling en garnaaltjes op toast, geserveerd met dillemayonaise - Rundercarpaccio (+ €4,50)
met gemengde salade, parmezaan, notenmix en truffelmayonaise
Hoofdgerecht
- Salade de Vier
maaltijdsalade met gebakken knoflookgarnalen, croutons en truffelmayonaise (ook vegetarisch te bestellen) - Vegetarische quiche
gevuld met geitenkaas en tomaat - Ravioli
ravioli van truffel en boschampignons, geserveerd met truffelsaus, rucola en Parmezaanse kaas - Satéspies
keuze uit kip- of varkenshaassaté, gereserveerd met huisgemaakte pindasaus - Schnitzel de Vier
varkensschnitzel met gebakken ui, champignons en ei, gegratineerd met kaas - Spareribs
geserveerd met knoflooksaus - Varkenshaas
malse varkenshaas, geserveerd met champignonsaus, pepersaus of truffelsaus - Scholfilet
in roomboter gebakken scholfilet, geserveerd met dillemayonaise - Zalmsteak (+ €4,75)
met gebakken knoflookgarnalen en gesmolten kruidenboter - Mixed grill (+ €7)
kipfilet, varkenshaas, biefstuk en sparerib, geserveerd met knoflookmayonaise en cocktailsaus - Ossenhaaspuntjes (+ €7)
malse ossenhaaspuntjes, geserveerd met kruidenboter, pepersaus of truffeljus - Combinatie de Vier (+ €8,75)
in knoflook gebakken garnalen en malse ossenhaaspuntjes met gesmolten kruidenboter - Trio van vis (+ €8,75)
gebakken kabeljauw, zalm en zeebaars, geserveerd met gamba's - Tournedos (+ €10)
malse tournedos, geserveerd met kruidenboter, pepersaus of truffeljus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade
Nagerecht
- Dame blanche
vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom - Dame advocaat
vanille-ijs met advocaat en slagroom - Klassieke sorbet
vanille-ijs, aardbeienijs, fruit, aardbeiensaus en slagroom - Vanille-ijs met warme kersen
met slagroom, in de zomer geserveerd met verse aardbeien - Honing-notentaart
geserveerd met een bolletje vanille-ijs en slagroom - Trio van chocolade (+ €2,25)
chocoladebrownie, wittechocolade-ijs en een mousse van pure chocolade - Passionfruit cheesecake (+ €2,25)
geserveerd met mango-passievruchtijs en een crumble van bastogne