Houd jij van een goed stuk vlees? Dan voel jij je bij Restaurant Grill Asadito helemaal thuis! Geniet van een 3-gangendiner met een flinke keuze aan verschillende gerechten. Tijdens het voorgerecht smul je bijvoorbeeld van carpaccio of steak tartaar. Kies als hoofdgerecht een heerlijke burger, lekker visgerecht of een zalig stuk vlees van hoge kwaliteit. Je tafelt bovendien smakelijk na met een onweerstaanbaar nagerecht zoals tiramisu of panna cotta van rood fruit. Dat wordt een avond vol genot. Eet smakelijk!
3-gangendiner
Voorgerecht
- Tomatensoep
room en balletjes - Zalm
tartaar, kombusoja, kalamansi, rode ui, bieslook, crème fraîche - Steak tartaar
mesfijn gesneden Aberdeen Angus, eidooiercrème, bospaddenstoel, focaccia, eventueel met foie gras (+ €6) - Carpaccio
Aberdeen Angus rundscarpaccio, truffelmayo, piave vecchio, pijnboompitten, focaccia, eventueel met foie gras (+ €6) - Kaaskroketten
2 stuks huisgemaakte kaaskroketten, gefrituurde peterselie, fris slaatje, eventueel 1 kroket extra (+ €2,50) - Duo kaas-garnaal
duo van huisgemaakte kaas- en garnaalkroket met gefrituurde peterselie en een fris slaatje - Uiensoep
met kaastoast - Scampi Asadito
5 Black Tiger garnalen, paprika-curryroomsaus, eventueel 2 scampi's extra (+ €4) - Garnaalkroketten (+ €3)
2 stuks huisgemaakte garnaalkroketten, gefrituurde peterselie, fris slaatje, eventueel 1 kroket extra (+ €3,50) - Buikspek (+ €3)
low & slow, livar buikspek, wortelpuree, portosaus - Beef tataki (+ €4)
fielt pur Blauw-Wit, uien ponzu, gerookt, sesam, eventueel met foie gras (+ €6)
Hoofdgerecht
Low & Slow BBQ specialties:
bereid in de Amerikaanse smoker, alle vlees- en visgerechten worden geserveerd met frietjes of kroketten en een frisse salade
- Pulled perfection plate
een combinatie van 2 pulled meats, slow smoked pulled pork gecombineerd met pulled beef, beide met hun eigen BBQ-saus - Smoked chicken breast
lichtgerookte kipfilet - Smoked ribs honey & BBQ (+ €4)
low & slow (6 uur) met appel- en beukenhout gerookte ribs, met home made gekruide full rack of vlees spareribs, dik bevleesd, afgewerkt met lente-ui - Brisket (+ €4)
runderpuntborst uit de USA, 16 uur low & slow en gesmoked met beuken- en eikenhout. Het ultieme icoon van de Texaanse BBQ. Geserveerd volgende de legendarische pitmaster Louis Mueller's not so secret recipe met enkel zout, zwarte peper and a whole lot of smoke
Signature cuts:
geserveerd met frietjes of kroketjes en een fris slaatje
- Aberdeen Angus steak
250 gram, Schots runderras - Simmental Entrecote (+ €3)
300 gram, Zwitsers runderras - Wit-Blauw Filet pur (+ €5)
200 gram, Belgisch runderras
Vis:
- Gegrilde zalm
met aardappelpuree, asperges en Hollandaisesaus - Oostends vispannetje
zalm, pagasius, roodbaars en scampi's - Scampi's Asadito
8 Black Tiger garnalen met paprika-curryroomsaus, eventueel inclusief 2 extra scampi's (+ €4)
Klassiekers:
- Vol-au-vent Asadito
gerookte kip, champignons, varkensballetjes, Hollandaisesaus - Steak tartare
mesfijn gesneden Aberdeen Angus, eidooiercrème, bodpaddenstoel, focaccia, eventueel inclusief foie gras (+ €6) - Ierse stoverij
Iers rundstoofpotje, Westmalle dubbel trappist, wortelen, aardappelen, prei, ajuin
Burgers:
- Aberdeen Angus beef burger
burger van het Schotse Angus runderras, afgewerkt met gekarameliseerde ui, cheddar, sla, tomaat, truffelmayonaise en sneetjes buikspek van het Livarvarken - Holstein dry aged beef burger (+ €4)
dry aged runderburger van het Duitse Holstein runderras, minstens 21 dagen gerijpt, afgwerkt met gekarameliseerde ui, cheddar, sla, tomaat, truffelmayonaise en sneetjes buikspek van het Livarvarken
Pasta & salades:
- Aberdeen Angus salade
salade met gegrilde Aberdeen Angus beef, tomaten, rode ui, croutons, wortel, radijs, komkommer en bieslookdressing - Salade geitenkaas
met tomaten, rode ui, croutons, wortel, radijs, komkommer, geroosterde pijnboompitten, appel, honing en bieslookdressing, afgewerkt met gerookte geitenkaas en sneetjes Livar buikspek - Spaghetti
bolognaise
Dry aged exceptional cuts:
rib-eyes van ca. 300 gram, minimaal 21 dagen gerijpt
- Argentijnse (+ €10)
vlees uit Argentinië van de betere Angus- of Herefordrunderen. Deze runderen zijn allemaal free-range, worden niet bijgevoerd en eten wat op de pampa groeit: niet alleen gras, maar ook veel kruiden. Het vlees is 100% puur natuur, omdat ze 24 tot 30 maanden vrij rondlopen op de uitgestrekte haciënda's. Het vlees heeft van nature en gezonde vetadering, waardoor het excellent van smaak is! - Simmental (+ €10)
het Simmentaler runderras vindt zijn oorsprong in Zwitserland. De dieren lopen vrij rond en leven voornamelijk van gras en kruiden die ze op de berghellingen en in de valleien vinden . Door deze natuurlijke en gezonde voeding én door de rust in hun omgeving, is het vlees mooi met vet dooraderd. Het heeft een dieprode kleur en een zachte en fijne smaak. - Aberdeen Angus (+ €11)
jong vlees, met fijne vleesdraad en met een lichte vetbedekking. Dit is 100% raszuivere en grasgevoerde Aberdeen Angus, waarvan men alleen spreekt als het vlees geboren, getogen én geslacht is in het Schotse graafschap Aberdeenshire. - Rubia gallega (+ €14)
het prachtige Iberische rundsvlees Rubia Gallega of Galicisch Blondvee heeft een zeer mooie en verfijnde smaak. Het vlees staat bij vele Spaanse sterrenkoks al jaren prominent op de kaart. De smaakbeleving ontstaat door de natuurlijke en vrije levenswijze van deze runderen. De nabijheid van de Atlantische Oceaan geeft het vlees een ietwat zilte smaak
Hoofdgerechten:
- Thaise 'Massaman' Curry (+ €2)
gele kip met kip, groenten en kokosmelk - Lamsfilet (+ €4)
200 gram, uit Nieuw-Zeeland met krielaardappeltjes Provencale, gegrilde groenten en portosaus - Australian Grainfed Ribeye (+ €14)
300 gram, graangevoerd, topkwaliteit uit Australië
Nagerecht
- Crème brûlée
klassieker - Tiramisu
altijd goed - Panna cotta
rood fruit - Moulin rouge (+ €4)
frambozenbavarois met fruit en ijs - Moelleux (+ €4)
met vanille-ijs en fruit