Neem plaats in het sfeervolle 't Koeskeshuus in het centrum van Plasmolen. Jij geniet hier drie of vier gangen lang van een heerlijk diner vol gerechten uit de Frans-Nederlandse keuken. Stel je eigen menu samen met jouw favoriete gerechten van de kaart. De vriendelijke bediening zorgt ervoor dat jouw avond aan niets zal ontbreken. Laat het smaken!
3- of 4-gangendiner
Voorgerecht
- Gebakken scampi's
op een bedje van noedels met een romige chilisaus - Mosselen à la escargots
oven gegratineerd in kruidenboter - Gerookte forel
met mierikswortelmayonaise, citroen, bosui en sla - Salade halloumi
met tomaat, rode ui, komkommer, croutons en sla met dillemayonaise - Carpaccio (+ €2)
met pesto, oude kaas, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en sla - Escargots (+ €2)
oven gegratineerd in kruidenboter - Rode wilde zalm (+ €2)
met cocktailsaus in een glaasje - Koeskeshuustrio (+ €2)
trio van carpaccio, gerookte zalm en een soepje naar keuze
Tussengerecht (alleen bij 4 gangen)
- Tomatensoep
lichtgebonden tomatensoep - Uiensoep
lichtgebonden uiensoep - Mosterdsoep
met spekjes
Hoofdgerecht
- Schnitzel "Koeskeshuus"
met gebakken champignons, ui, spek en lauwwarme brie - Gebakken kalfslever
met roergebakken appel, spek en ui - Varkenshaas uit de pan
met champignonroomsaus - Roodbaars
met gegratineerde kruidenkorst en een tuinkruidensaus - Gebakken zalm
met roerbakgroenten en Hollandaisesaus - Ravioli gevuld met spinazie en ricotta
met salieboter - Gebakken kipfilet
met tomaat, mozzarella en pesto - Luxe cordon bleu
gevuld met kaas en ham - Black Angus biefstuk
met een saus naar keuze - Spies van gemarineerd varkensvlees
met satésaus - Zwaardvisfilet
met dragonsaus en pasta - Entrecôte (+ €8)
met kruidenboter - Tournedos (+ €8)
met een saus naar keuze
Nagerecht
- Luiksewafel
met vanille-ijs, slagroom en chocoladesaus - Disk van salted caramel roomijs
met een chocolade chipsbiscuit en een karamelgelei - Crème brûlée
met een gekaramelliseerde laag suiker - Witte chocolademousse
met Bastongekoek en aardbeiensaus - Warme kersen
met slagroom en een bolletje Monchou-kersenroomijs - Apple crumble cheesecake
met koekjesbiscuit, appelcurd vulling, afgewerkt met apple crumble en slagroom - Vanille roomijs
met chocoladebiscuit, pure chocoladegelei, gedecoreerd met chocoladecrumble en slagroom