Gastronomische 4-gangenlunch van de chef bij 't Raedthuys, bekroond met een Michelinster: geniet van seizoensgebonden culinaire creaties in een prachtig monumentaal pand
Restaurant 't Raedthuys ligt in het hart van Duiven, onder de rook van Arnhem, waar historie en moderne uitstraling samenkomen in een warme, uitnodigende ambiance. Daarnaast is het ook een plek waar kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten. Eten bij 't Raedthuys is een culinair hoogtepunt! Het restaurant is in november 2013 bekroond met een Michelinster, een prestatie die te danken is aan chef-kok Hans den Engelsen. Hij streeft naar gastronomische perfectie met seizoensgebonden ingrediënten. Gastvrouw en sommelier Karina van de Kolk zorgt met haar wijnkeuzes voor een harmonieuze smaakbeleving, waardoor elke maaltijd een onvergetelijke ervaring wordt.
Begin 2025 krijgen Tom en Anoeshka Lamers een prominente rol als mede-eigenaars van 't Raedthuys. Tom brengt een schat aan ervaring mee door zijn eerdere werk bij gerenommeerde zaken als 'Het Koetshuis Bennekom' en 'De Kromme Dissel Heelsum'. Anoeshka is al meer dan tien jaar het vertrouwde gezicht van 't Raedthuys. Samen bereiden zij zich voor op de volledige overname over drie jaar, waarmee een nieuwe, veelbelovende fase aanbreekt voor het restaurant. Jij beleeft een middag of avond om nooit te vergeten!
Ontdek het zelf, je bent van harte welkom bij 't Raedthuys!
Hiernaast zie je de reguliere openingstijden van 't Raedthuys, de lunch is dagelijks tussen 12.00 en 16.00 uur en het diner is vanaf 18.00 uur