Heb jij zin om er een avond op uit te gaan? Kom dan nu langs bij Table 10 in Zaandam! Bij deze sfeervolle zaak kun jij nu aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen keuzediner. Bij het voorgerecht mag jij maar liefst 2 small bites kiezen, gevolgd door een smakelijk hoofdgerecht en een verrukkelijk dessert. Ga bijvoorbeeld voor de carpaccio en buikspek, de short ribs en sluit af met een lavacakeje. Wij wensen je alvast smakelijk eten!
3-gangendiner
Voorgerecht (keuze uit 2 small bites)
- Carpaccio
dungesneden rundvlees met pesto, pijnboompitten, zongedroogde tomaten, parmezaankoekje en rucola - Steaktartaar
fijngesneden rundvlees, aangemaakt met cornichons, kappertjes, sjalot, bieslook en tartaarsaus. Afgemaakt met eidooier, crostini en piccalilly-mayonaise - Buikspek
zacht gegaarde buikspek met wortelcrème, babymaïs, aardappelkaantjes, tuinboontjes en ketjapchilisaus - Zalmtartaar
tartaar van zalmfilet, sjalot, bieslook met limoenmayonaise - Tonijn tataki
geroosterde tonijnfilet met wakame, sojakaviaar, bosui, yuzugel en een krokantje van sesam - Gravad lax met rode biet
in zeezout en rode biet gemarineerde zalm, met gele biet, zoetzuur van komkommer, citroen-dillemayonaise en chips van rode biet - Oester
klassiek met een vinaigrette van sjalotjes en rodewijnazijn - Gerookte eendenborst
eendenborstfilet gerookt met een salade van appel, mango, walnoten, granaatappel en frambozendressing - Sticky chicken
sticky kippendijfilet met bami, bosui, rode peper, sesam en koriander - Risotto bitterballen
huisgemaakte risotto bitterballen met ricotta, geitenkaas, truffelmayonaise en rucola - Carpaccio van gerookte biet
carpaccio van gerookte biet met sinaasappel, crumble van cashewnoten, balsamico-siroop en frisée sla - Kaasfondue
huisgemaakte kaasfondue in een gepofte ui met een broodje en groenten om te dippen - Tom kha soep
vegetarisch met kokos, rode peper, gember, limoen en specerijen - Gegratineerde champignons
champignons uit de oven, gebakken in knoflookolie en gesmolten kaas - Ossenhaasspiesjes
2 spiesjes met ratatouille van courgette, paprika, wortel en ui - Gegrilde ribeye
met chutney van rode ui en chimichurri - Gamba's pil pil (+ €3)
gamba’s in knoflookolie, rode peper, tomaat, citroen en peterselie
Hoofdgerecht
- Kalfssukade
in jus, zacht gegaard met risotto en kastanjechampignons - Zalmfilet
gebakken zalmfilet met tagliatelle, spinazie, geroosterde bospeentjes en een curry-roomsaus - Risotto
truffelrisotto met paddenstoelen, Parmezaanse kaas en rucola - Rotolo
opgerolde lasagnebladeren gevuld met ricotta, spinazie en paddenstoelen met een saus van gepofte paprika - Vega curry
vegetarische curry gevuld met diverse groenten waaronder wortel, ui, paprika, courgette, tuinbonen en tofu - Tonijnsteak (+ €4)
geroosterde tonijnsteak met venkel, shiitake, bosui en een saus van hoi-sin - Ladysteak (150 gram) (+ €6)
gebakken ossenhaas, geserveerd met crème van pastinaak, geroosterde groente en friet - Mix grill (+ €6)
spies met kip, kogelbiefstuk, varkenshaas en lamsworstje, geserveerd met gegrilde groente, friet en 3 sauzen - Meat Lover Tournedos (250 gram) (+ €10)
gebakken ossenhaas geserveerd met crème van pastinaak, geroosterde groenten en friet - Gambapan (+ €10)
gebakken gamba’s in een saus van curry met diverse soorten groenten: wortel, ui, paprika en tuinbonen
Nagerecht
- Wittechocoladetaart
luchtig taartje van witte chocolade en kokos met karamelsaus en crumble van speculaas - Babo o Rum
luchtig cakeje gedrenkt in rum met gemarineerde sinaasappel, ongezoete room en siroop van vocht - Pavlova
eiwitschuim met gemarineerde ananas en roodfruitcompote met kokosnootijs - Lavacake
chocoladecakeje met lopende vulling, chocolademousse en karamelijs - Oreo-cheesecake
huisgemaakte cheesecake met een bodem van Oreokoekje, bloedsinaasappelsorbetijs en een kletskop
Bijgerecht of saus
- Pepersaus (+ €3)
- Rodewijnsaus (+ €3)
- Champignonsaus (+ €3)
- Friet met mayonaise (+ €4)
- Gemengde salade (+ €4)
- Maïskolf (+ €4)
- Geroosterde groenten (+ €4)
- Roseval aardappelen uit de oven (+ €4)
- Broodplank (+ €6)