Trakteer jezelf en je gezelschap op een middag of avond vol culinair genot met een 2- of 3-gangenlunch of 3-gangendiner bij Testa Rossi. Jij hebt vrije keuze van de kaart die vol staat met zalige Italiaanse gerechten. Kies bij het hoofdgerecht voor een verrukkelijke pizza, pasta of ander authentiek Italiaanse hoofdgerecht. Geniet eventueel na met een verrukkelijke crème brûlée, tiramisu of ander nagerecht. Nodig je favoriete gezelschap uit en laat jezelf in de Italiaanse watten leggen!
2- of 3-gangenlunch of 3-gangendiner
Bij de lunch kies je voor 2 gangen (voor- en hoofdgerecht) of 3 gangen
Voorgerecht
- Bigné di zucchine con salsa al pomodorino giallo
krokante gefrituurde soesjes met gele en groene courgette, geserveerd met een saus van gele cherrytomaten - Piatto di Bresaola Rucola
voorgerecht van ambachtelijk gedroogd bergrundvlees uit Valtellina - Insalata Caprese
romige mozzarella met kerstomaatjes, pesto en basilicum - Vongole
verse vongole met witte wijn en kerstomaatjes - Vitello Tonnato
kalfsgebraad met tonijnsaus - Carpaccio della Casa
gemarineerde rundscarpaccio, tomaten, crumble van Parmegiano, pistachenoten en stracciatella - Scampi Pomodoro
tomatensaus, kerstomaatjes en look - Scampi Testa Rossi
tomatenroomsaus, champignons, paprika en look - Fornostar
gerookte kaas (scamorza) uit Italië met tomatensaus en basilicum - Scampi Limoncello
huisrecept met verse venkel en limoncello - Antipasti (2 personen)
fijne ambachtelijke vleeswaren, burrata en Italiaanse kaas - Caramelli
verse pasta gevuld met ossobucco in een saliesausje
Hoofdgerecht
Specialiteiten:
- Pizza caprese
mozzarella fior di latte, tomatensaus, gedroogde tomaat, kerstomaatjes, basilicum en rucola - Pizza capricciosa caprino
mozzarella fior di latte, tomatensaus, geitenkaas en champignons - Pizza bresaola
mozzarella fior di latte, gedroogde runderham, pesto, pijnboompitten, rucola en parmezaanschilfers - Pizza friarielli e salsiccia
mozzarella fior di latte, Italiaanse worst, friarielli (raapstelen) en gerookte ricotta - Pizza marinara
verse zeevruchten gebakken in olijfolie, look, rucola en mozzarella fior di latte - Pizza scampi
mozzarella fior di latte, gemarineerde scampi, look, rucola en tomatensaus - Verse groentenravioli
spinazie-ravioli met cherrytomaatjes, ui, paprika, erwten, pesto, rucola en Parmezaanse kaasvlokken - Melanzane alla parmigiana
huisbereide auberginelasagne uit de oven met tomaat en mozzarella - Pasta salsicca
verse pasta met Italiaanse venkelworst, boschampignons en tomaat - Lasagne carne
verse pastavellen met oringinele bolognese vleessaus, Parmezaanse kaas en bechamelsaus - Scialatelli alla pescatora
verse pasta met diverse soorten vis en schelpdieren, cherrytomaten en en lichte tomatensaus - Scalopina al limone (+ €2)
kalfslapje, witte wijn, citroensaus en spaghetti - Branzino alla griglia (+ €5)
gegrilde zeebaarsvis geserveerd met aardappelpuree en gebakken groenten - Ventresca di Tonno Rosso al Sesamo Nero e Brodo Dashi di Mela Arrostita (+ €6)
kort gegrild buikstuk van rode tonijn in een zwarte sesamkorst, geserveerd met een dashi-bouillon van geroosterde appel, aardappelpavé en seizoensgroenten - Tagliata Di Manzo (+ €6)
mooi stukje rundsvlees van de chef met ovenpatatjes en sla
Bekijk hier de hele menukaart voor alle andere hoofdgerechten, pizza's en pasta's (met vlees of vis of vegetarisch)
Nagerecht
- Limone
chocoladebiscuit, krokant van yuzu, vanillequenelle, cremeux van passie, krokante parels, spuit namelaka yuzu en sponge cake pistache - Molino Rosso
browniebiscuit, kersenganache, chocolademousse Peru 64%, panna cotta met framboos en framboosmacaron - Trio di Sorbetti
carpaccio van ananas met sorbet: een bolletje limoensorbet, frambozensorbet en mango- en passievruchtensorbet - Tortino al Cuore Morbido
chocolademoelleux met zachte chocoladevulling, vanille-ijs en slagroom - Crème Brûlée
vanillecrème met gebrande suiker - Tiramisu Testa Rossi
mascarponecrème met speculoos, koffie en cacao - Panna cotta ai frutti di bosco
met bosvruchten, krokante crumble en frambozen-aardbeiensaus - Dame Blanche
drie bolletjes vanille-ijs op een bedje van krokante crumble, slagroom en warme chocoladesaus - Bresilienne
twee bollen koffie-ijs en een bolletje vanille-ijs, gezouten karamelsaus, gekarameliseerde hazelnoten en slagroom - Gelati Limone
drie bollen limoensorbet met een scheut limoncello - Tartufo della Casa
ijs met warme espresso en hazelnootdrank uit Piemonte - Tartufo
speciaal Italiaans dessert op basis van zabaione-ijs en cacao - Zabaione (+ €2)
zabaione bereid met hazelnootlikeur, aardbeien en vanille-ijs