Laat je verrassen door de culinaire creaties van The Dinnerclub in Emmen met een verfijnd 4-gangendiner inclusief een luxe pre-dinner bite. Jij kiest je favoriete gerechten uit een uitgebreide kaart met verfijnde voorgerechten, smaakvolle tussengerechten, verrukkelijke hoofdgerechten en onweerstaanbare desserts.
Geniet van klassiekers met een moderne twist, van tataki tot wagyu, van duck wellington tot scroppino, allemaal geserveerd in een sfeervolle setting waar gezelligheid en gastvrijheid centraal staan. Dé perfecte avond uit om te delen met je partner, familie of vrienden!
4-gangendiner
Vooraf
- Desembol
versgebakken desem bol, geserveerd met aioli en kruidenboter - Beef tartare
steak tartaar op Aziatische wijze, geserveerd met nori-krokantjes - Crispy garlic shrimps
Thaise garnalen met een romige saus op basis van chili en knoflook
Voorgerecht
- Calamares
vers bereide krokante inktvisringen, geserveerd met tartaarsaus, citroen en peterselie - Oceaan roll
gevuld met krokante gamba's, afgetopt met geflambeerde zalm, chili-mayonaise, unagisaus, foreleitjes en gepofte rijstnoedels - Chickenroll
gevuld met krokante knoflookkip, avocado, komkommer en gefrituurde uitjes, afgetopt met wasabimayonaise en teriyakisaus - Salmon tataki
kortgeschroeide zalm, gerold in sesamzaadjes met sesam-sojavinaigrette, krokante rijstnoedels, foreleitjes, chili-mayonaise, wakame en edamameboontjes - Beef taco's
3 krokante wonton-taco's gevuld met mals rundvlees, salsa verde, zoetzure rode ui en chili-mayonaise - Sticky eggplant
geroosterde aubergine afgelakt met Koreaanse BBQ-saus, geserveerd met hummus, feta, balsamicovinaigrette en granaatappel - Wagyu-carpaccio (+ €2)
dungesneden wagyu met truffelmayonaise, geschaafde Parmigiano Reggiano, pijnboompitten, zongedroogde cherrytomaat en pesto-vinaigrette - Proeverij (+ €4)
selectie van heerlijke voorgerechten
Tussengerecht
- Soto ajam
Indonesische kippensoep gevuld met noedels, bosui en ei - Gyoza's (4 stuks)
getopt met teriyaki, bosui en wasabimayonaise
Hoofdgerecht
- Pork steak
malse steak van de varkensrib geserveerd met chimichurri en jus - Boeuf brofade
langzaam gegaarde sukade geserveerd met Amsterdamse zuren, seizoensgroenten en stoofjus - Garlic clams
vlezige Waddenzeemosselen gestoofd in knoflook, witte ui, peterselie en witte wijn - Thai salmon
zalm gemarineerd volgens Thais recept met citroen beurre blanc - Beef with bread
malse biefstuk van 180 gram geserveerd met knoflookjus en wit brood - Fresh risotto
frisse risotto op basis van courgette en citroen, afgetopt met verse Parmigiano Reggiano - Ribeyesteak (+ €3)
malse steak van 180 gram geserveerd met pepersaus of kruidenboter
Nagerecht
- Café noir
bavarois van mokka, koffiemeringue en pure chocoladegelei met pecan-karamelijs - Tonka brûlée
crème brûlée op smaak gebracht met tonkaboon, geserveerd met vanille-ijs en slagroom - New York cheesecake
klassieke cheesecake geserveerd met frambozen-ijs, frambozensaus en slagroom - Cheese platter (+ €2)
plankje gevuld met diverse regionale kazen, chutney, compote, vijgenbrood en noten