Heb jij zin in een heerlijke avond uit? Schuif dan nu gezellig aan bij Winston Bistro in één van de bekendste en meest bruisende straten van Eindhoven. Jij geniet hier van een overheerlijk 4-gangen shared dining-diner. Je hebt vrije keuze uit alle koude en warme gerechten van de kaart en mag als afsluiter kiezen uit alle nagerechten. Per persoon kies je 4 gerechtjes van de kaart en hier ga je dan samen met je gezelschap van smullen. Wij wensen je alvast smakelijk eten!
Shared dining-diner
je kiest per persoon 4 gerechtjes die je deelt met je gezelschap
Koude voorgerechten vlees:
- Carpaccio
rund, crunch van Parmezaan en cashewnoten, rucola, truffelmayonaise - Tartaar
kalfsvlees, crème van doperwt, krokante groene aspergetips, little gem - Ossenworst
rund, papadum, little gem, zoetzure rode ui, geroosterde knoflookmayonaise
Koude voorgerechten vis:
- Ceviche (Winston's favorite)
zeebaars, passievrucht, limoen, rode peper, radijs, limoenmayonaise - Gemarineerde gerookte zalm (+ €1,50)
in groene kruiden, bieslook-roomkaas, brioche, zoetzure rode ui, grove mosterdsaus - Krokante taco tonijntartaar (+ €1,50)
geroosterde sesam, knapperige ijsbergsla, radijs, soja, bonen, wasabimayonaise
Voorgerechten vegetarisch en vegan:
- Watermeloen
tataki, krokante rijstnoodles, sojabonen, sesam, wasabimayonaise - Burrata (Winston's favorite)
aardbeien aangemaakt met basilicumolie, crunch van amandelen, little gem, balsamicostroop - Hummus
kikkererwten, tahin, kerrie, zoetzure groenten, granaatappelpitjes, mini-pita
Soep en brood:
- Italiaanse tomatensoep (ook vegan mogelijk)
geroosterde tomaat, basilicumolie, zure room - Kippensoep
licht gebonden geplukte kip, groene kruiden - Pretzel prosciutto
grof zeezout, huisgemaakte roomboter, olijfolie - Breekbrood
wit, meergranen, olijf, huisgemaakte kruidenboter, huisgemaakte roomboter, truffelmayonaise - Antipasti (+ €1)
vanaf 2 personen, prosciutto, morbier, ouwe jongens, oude kaas, serranoham, ingelegde balsimico-uien, olijvenmix, truffelmayonaise
Warme hoofdgerechten vlees:
- Yakitori (3 stuks)
geroosterde kippendijen, bosui, krokante uitjes - Sliders (2 stuks)
rund, brioche, zoete augurk-relish, smokey barbecuesaus, knapperige ijsbergsla, tomaat - Gyoza (4 stuks)
vulling van kip en groenten, bosui, ponzu-sojasaus, krokante uitjes - Kroketjes (4 stuks)
Indische rendang, zoetzure groenten, licht pittige cocktailsaus - Biefstukpuntjes (Winston's favorite)
rund, gewokt, champignons, cripsy chili-knoflookolie - Buikspek
geroosterd, hoisin, crème van doperwt, geroosterde sesam - Sticky chicken (5 stuks, Winston's favorite)
krokante kipstukjes, smokey barbecuesaus - Gehaktballetjes (5 stuks)
Italiaanse tomatensaus, geraspte Parmezaanse kaas - Bavette (Winston's favorite) (+ €1,50)
rund, rosé gebakken, huisgemaakte chimichurri, truffel-polenta - Chorizo (Winston's favorite) (+ €1,50)
Iberico, geraspte Manchego, rucola
Warme hoofdgerechten vis:
- Calamari (Winston's favorite)
geroosterde tomaat en olijven, Parmezaanse kaas, panko, limoenmayonaise - Gamba's (5 stuks)
pil pil, knoflook, Griekse feta - Mosselen
gebakken in kruidenboter, peterselie - Zeebaars
geroosterd, crème van doperwt, antiboise, krokante rijstnoodles, ponzu-sojasaus - Kroketjes (4 stuks)
vulling van Hollandse garnalen, limoenmayonaise
Hoofdgerechten vegetarisch & vegan:
- Saganaki (Winston's favorite)
Griekse feta, groene pepers, knoflook, oregano, olijfolie - Gehackballetjes (5 stuks)
Italiaanse tomatensaus, veganistische geraspte mozzarella, zoetzure rode ui - Bloemkool
crispy, Korean barbecuesaus, bleekselderij
Bijgerechten:
- Pasta
tricolore fusili, Italiaanse tomatensaus, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas - Groene asperges
crunch van Parmezaan en cashewnoten, truffelmayonaise - Verse frites
cajun-kruiden, Zaanse mayonaise - Zoete aardappelfriet
Parmezaanse kaas, truffelmayonaise, krokante uitjes, bosui - Champignons
knoflookchips, geraspte manchego
Nagerechten
- Dame blanche
3 bollen vanille-ijs, saus van pure chocolade, slagroom, kletskop van munt - Cheesecake in een glas
bitterkoekjes, cheesecakevulling, verse aardbeien, aarbeiencoulis - Panna cotta (zomerspecial)
passoa, passievrucht, witte chocolade-ijs, suikerspin - Crème brûlée
vanille, gebrand, banenroomijs, kletskop van munt, karamelsaus