Heb jij zin in een heerlijke avond uit? Schuif dan nu gezellig aan bij Winston Bistro in één van de bekendste en meest bruisende straten van Eindhoven. Jij geniet hier van een overheerlijk 3-gangen shared dining-diner. Je hebt vrije keuze uit alle koude en warme gerechten van de kaart en mag als afsluiter kiezen uit alle nagerechten. Per persoon kies je 3 gerechtjes van de kaart en hier ga je dan samen met je gezelschap van smullen. Wij wensen je alvast smakelijk eten!
Shared dining-diner
je kiest per persoon 3 gerechtjes die je deelt met je gezelschap
Koude voorgerechten vlees
- Carpaccio
rund, rucola, Parmezaanse kaas, krokante uitjes en truffelmayonaise - Rendangkroketjes
gemarineerde taugé en lichtpittige cocktailmayonaise - Peperrosbief
huisgebraden rund, gefrituurde uienring, groene asperges en geroosterde knoflookmayonaise - Lamsham
couscous, little gem, groene asperges, Griekse fetakaas en 5-spices-mayonaise - Pekingeend
geroosterd, pannenkoekjes, Griekse fetakaas en 5-spices-mayonaise - Steak tartaar
kalf, mini crostini's met knoflook, cornichons, little gem en crème van Parmezaanse kaas
Koude voorgerechten vis
- Gemarineerde gerookte zalm
mosterd-dille, brioche, kruidenrookaas, gekarameliseerde uien en grove mosterdmayonaise - Escargots
slakken uit de oven met huisgemaakte kruidenboter en fijne bosui - Tataki van verse zalm
gebrand met furikake, gemarineerde taugé, rode radijs, kimchimayonaise en soja-chilidressing - Krabkoekjes
surimi, rode peper, zoete maiskorrels, little gem en Japanse mayonaise - Tonijn tartaar (+ €2,10)
krokant rijstvel, rode radijs, sojabonen, geroosterde sesam, crunch van tempura en wasabimayonaise
Voorgerechten vegetarisch en vegan
- Geroosterde knolselderij
crème van courgette, aioli van tofu, groene asperges en krokante peterselie - Burrata
tartaar van zongedroogde tomaat, brioche, truffelolie en groene pesto - Samosa
Oosterse specerijen, gemarineerde taugé en chili-sojadressing
Soep en brood
- Italiaanse tomatensoep
geroosterde tomaat, mascarponecrème met basilicum en crumble van tomaat - Broodplankje
meerzadenstokbrood, huisgemaakte ailloli, huisgemaakte kruidenboter en truffelmayonaise - Mediterraans brood
knoflook, peterselie, tomatensalade en gemarineerde ansjovis
Warme hoofdgerechten vlees
- Bavette
rund, medium, crème van courgette, geroosterde bimi en huisgemaakte chimichurri - Truffel sliders
rund, twee kleine burgers, Parmezaanse kaas, cornichons, little gem en truffelmayonaise - Sticky chicken
krokante kipstukjes, smokey barbecuesaus en fijne bosui - Buikspek
varken, geroosterd, hoisin en geroosterde sesam - Kipspiesjes
geroosterd, kerrie, kokos, krokante uitjes en fijne bosui - Lamskebab
gekruid lamsgehakt, zoete aardappel, Griekse fetakaas en huisgemaakte tzatziki - Gyoza's
vulling van kip en groenten, gemarineerde taugé, kimchimayonaise en fijne bosui - Tikka masala
gemarineerde kippendijen, Indiase specerijen, wilde rijst en gebrande cashewnoten - Pepersteak
rund, 4-seizoenenpeper, mini champignons en peperroomsaus
Warme hoofdgerechten vis
- Gamba's
aglio e olio, rode peper, knoflook en brood - Dorade
gebakken, crème van courgette, wittewijnsaus en kapperappeltjes - Calamari
kerrie, in panko gebakken, geroosterde citroen en geroosterde knoflookmayonaise - Frutti di mare
spaghetti, mosselen, gamba, surimi, inktvis, knoflook en peterselie - Coquille (+ €2,10)
Spaanse ham, crème van courgette, groene asperges en truffelolie
Hoofdgerechten vegetarisch & vegan
- Hartige quiche
groene asperges, jonge spinazie, - Taco's
veganistisch gehackt, zwarte bonen, paprika, mais, Tex-Mex-kruiden en tomantensalsa - Camembert uit de oven
rozemarijn, olijfolie, gepofte knoflook, groene pesto en focaccia
Bijgerechten
- Verse friet
cajunkruiden en huisgemaakte aioli - Pasta aglio e olio
spaghetti en peterselie - Geroosterde paprika
mascarponecrème met basilicum - Zoete-aardappelfriet
cajunkruiden, Parmezaanse kaas, krokante uitjes en truffelmayonaise - Mini champignons
gebakken, knoflook, witte wijn en fijne bosui - Edamame
sojabonen in schil, gestoomd, pittig, knoflook en gember - Luchtige brioche
doordrenkt met geurige knoflookolie, peterselie en Parmezaanse kaas
Nagerechten
- Pure chocolademousse
een bol huisgemaakt karamelijs, crunch van Lion en karamelsaus - Warme appelcompote
appelcompote, gebrand, koekiecrumble en banketbakkersroom - Tropische tiramisu
espresso, lange vinger, crème van mascarpone en vanille, coulis van mango en passievrucht, een bol huisgemaakt kokosijs en crumble van kokosmakronen