In den Swarten Hondt

Foto's

Beoordelingen

9.4
Perfect
1.471 beoordelingen
M.
Mevr. M. Vermaire-Koger
Heerlijke goed verzorgde lunch gehad. Fijne bediening ook. Ik vind dit een heel goed concept voor mensen met een beperking zodat ook zei goed aan de samenleving kunnen deelnemen. En vind het erg belangrijk dat dit blijft bestaan. Ik stimuleer dit graag. Ben al veel vaker geweest.
J.
Mevr. J. Tang
Super leuke deal! Super lieve host en personeel! Huiselijke sfeer! Lekker gegeten! Toppers! Bedankt!
T.
Mevr. T. Graanstra
het was heerlijk, maar het broodje is wel aan de kleine kant.

Locatie

In den Swarten Hondt
Spaarne 37, 2011 CE, Haarlem
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Op een van de meest schilderachtige locaties van Haarlem, met een prachtig uitzicht op het Spaarne bij de Melkbrug, vind je de oudste horecagelegenheid van de stad, die dateert uit de 16e eeuw: restaurant In den Swarten Hondt. De sfeervolle ambiance, warme service en huiselijke inrichting maken In den Swarten Hondt tot een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud. 

Overdag ben je van harte welkom in het lunchcafé. Hier wordt niet alleen heerlijk eten geserveerd, maar ook bieden ze in de middag en avond dagbesteding aan voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Bij In den Swarten Hondt staat kwaliteit altijd voorop. Er wordt gewerkt met verse ingrediënten. Er is heerlijke fairtradekoffie en -thee, verse jus d'orange, prachtige wijnen en lokaal gebrouwen bier. 

Je bent van harte welkom bij In den Swarten Hondt!