Kostas de Griek

Foto's

Beoordelingen

9.5
Perfect
678 beoordelingen
M.
Mevr. M. Den Hollander
top
S.
Dhr. S. Boers
Echt heerlijk gegeten. Je kunt zelf opscheppen van de saladebar. Voorgerecht was spinazie met feta. Heerlijk krokant deeg. Daarna mixed grill met gehakt, kip en gyros en toen nog eeen ijsje. 100 % waar voor je geld!!
N.
Mevr. N. Meijssen
na tennis toernooi hier gegeten, ambiance was heel sfeervol, goede bediening en heerlijk gegeten, ruim voldoende en genoeg keuze, ook duidelijk aangegeven als een gerecht een meerprijs had. wij kwamen een half uur te laat aan, dat was geen probleem.

Locatie

Kostas de Griek
Hesseplaats 51, 3069 EA, Rotterdam
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Kostas de Griek is een échte Griek in hart en nieren. Hij is altijd al gefascineerd geweest door het horecavak en mensen blij en gelukkig zien door zijn eten is zijn belangrijkste drijfveer. Na veel ervaring op te hebben gedaan in verschillende horecagelegenheden heeft Kostas uiteindelijk ook zelf de stap gemaakt om zijn droom in vervulling te laten gaan: het openen van een eigen restaurant.

Kostas vindt het belangrijk dat jij je thuis voelt in zijn restaurant. Hij zal er dan ook alles aan doen om dit waar te maken. De sfeervolle, Griekse inrichting zorgt ervoor dat jij een avondje lekker kunt ontspannen. Je kunt er ook voor kiezen om jouw favoriete gerechten thuis te laten bezorgen.

Smakelijk eten bij Kostas de Griek!