UNIEK eten & drinken

UNIEK eten & drinken

9.8
Perfect • 401 beoordelingen
Vorden

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van UNIEK eten & drinken
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
401 beoordelingen
G.
Mevr. G. Tiemissen
leuke gezellige bediening, heerlijke appeltaart en borrelplank. leuke wandeltocht ook. Aanrader.
R.
Mevr. R. Lepping
We werden gastvrij ontvangen met lekkere eigen gebakken appeltaart en een goede cappuccino. Na een leuke wandeltocht een goed verzorgde borrelplank en een lekker soepje. Top!!
D.
Mevr. D. Eelderink
Fijne bediening, heerlijke appeltaart en na de wandeling een borrelplank met heerlijke soep, loempiaatje en kaas en worst. Aanrader.

Locatie

UNIEK eten & drinken
Dorpsstraat 34, 7251 BC, Vorden
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Maak kennis met UNIEK eten & drinken, een bijzondere horecaonderneming waar jongeren en volwassenen met een achterstand in de arbeidsmarkt jou met veel plezier en passie bedienen. Hen wordt een dagbesteding en praktijk- en leertraject aangeboden onder toezicht van pedagogische begeleiders. Zij doen hier ervaring op in een beschermde leer- en werkomgeving waarbij wordt gekeken naar mogelijkheden en ontwikkelingspunten. Het doel is ontplooiing, het vergroten van zelfvertrouwen en zelfwaardering en het verhogen van maatschappelijke participatie.

Bij het gezellige ​lunchcafé UNIEK serveren ze: echt goede koffie, thee met een verhaal, heerlijke broodjes en zelfgemaakte taarten die smaken naar meer. Ook is de prachtige locatie te huur voor vergaderingen, verjaardagen, kookworkshops, borrels, besloten diners en andere feestelijkheden. 

Je bent van harte welkom bij UNIEK eten & drinken!