Herberg Nuwenspete

Foto's

Beoordelingen

9.7
Perfect
1.967 beoordelingen
H.
Mevr. H. Veenema
Beetje donker binnen verder prima bediening en service
H.
Mevr. H. Vries
vriendelijk en gastvrij personeel. Het eten zag er aantrekkelijk uit en was heerlijk. Voldeed helemaal aan de verwachtingen. We hopen terug te komen
E.
Mevr. E. Paap
Gezellige entourage, vriendelijke bediening, veel keus in gerechten. Het eten werd met veel zorg gepresenteerd, de porties royaal en alles heel smakelijk. Heel fijn ook dat de diner bon al 's middags ingezet kon worden. Ik heb er dus heerlijk heel uitgebreid geluncht, bedankt voor alles!

Locatie

Contact

Bedrijfsinformatie

Weggestopt in het natuurgebied van de Veluwe ligt de sfeervolle Herberg Nuwenspete. Het historische gebouw geniet van een prachtige locatie in de bossen van Nunspeet. Het uitgebreide menu van Herberg Nuwenspete staat vol met verrukkelijke gerechten en dranken. Het professionele en enthousiaste personeel zorgt ervoor dat je niets tekortkomt.
 
Kom samen met je partner of met het hele gezin genieten van deze prachtige omgeving. Herberg Nuwenspete is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers. Het natuurgebied biedt mooie wandel- en fietsmogelijkheden. Naast heerlijk dineren, lunchen en borrelen kan je bij Herberg Nuwenspete ook feesten organiseren en zelfs het huwelijk sluiten.
 
Je bent van harte welkom bij Herberg Nuwenspete!