Maak kennis met het gezellige restaurant Bij Jansen & Jansen. In dit sfeervolle restaurant mag jij genieten van een verrukkelijk 4-gangendiner waarbij je keuze hebt uit alle gerechten van de kaart. Vooraf smul je ook van een verrukkelijke amuse. Perfect voor een gezellige avond met vrienden of familie!
Lunch (voorbeeldmenu)
Vooraf
Inbetweens
Koude gerechten:
- Zalm gemarineerd in rode biet
crème van mierikswortel, zoetzure sjalot, groene appel, krokant met ras-el-hanout - Tartaar van zeebaars
sesam kletskop, limoenmayonaise, gemarineerde radijs, salty fingers - Carpaccio van rund
tete de moine, kappertjes, basilicummayonaise, pijnboompitten - Panna cotta van kokos en groene curry
gemarineerde komkommer en rode peper, gezouten pinda’s, koriander, kalamata-olijf - Rode biet & geitenkaas
gepofte rode biet, crème van geitenkaas, parels van balsamicoazijn, gebrande geitenkaas, schuim van rode biet - Gekonfijte kabeljauw (+ €3,25)
vadouvan, bereidingen van pompoen, wasabi crumble, bieslook olie - Wildpate (+ €3,25)
compote van abrikoos en garam masala, krokant van zuurdesem, olie van pompoenpit
Warme gerechten:
- Pulled pork
atjar tjampoer, crumble van aardappel en pinda, saus van gepofte ui - Kalfsburger
brioche, pancetta, little gem, oude reypenaer - Zacht gegaard wildzwijn
lak van appelstroop, rodekool, jus met bockbier, aardappelkaantjes - Warm gerookte zalm
couscous, gezouten citroen, groene asperge, dragonsaus - Zacht gegaarde heilbot
witlof, sinaasappel, hazelnoot, beurre noisette - Met zwarte knoflook gelakte aubergine
bieslook crème, schuimige gembersaus, krokante ui - Gegrilde spitskool
gemarineerd met miso, gepofte wilde rijst, zoetzure sjalot, kerriesaus - Met komijn geroosterde bloemkool
oude reypenaer, aardpeercrème en -chips, olie van bieslook - Hertenbiefstuk (+ €3,25)
pastinaakcrème, zuurkool, spruiten, jus met jeneverbes - Gebakken zeeduivel (+ €3,25)
haricots verts, crème van bospeen, saus van garnalen, za’atar
Nagerechten
- Coupe J&J
vanille-ijs, schuim en compote van mango, gekarameliseerde witte chocolade - Panna cotta van hazelnoot
gesuikerde hazelnoot, crumble van cacao en koffie, dulche de leche, ijs van kastanje - Stoofpeer
gevuld met amandelspijs, pure chocolade-ganache, schuim van amaretto, specerijenkletskop - Bavarois van cassis
vanille-hangop, Haagse bluf, basilicumsiroop, yoghurt/bosvruchtenijs - Selectie van Franse kazen (+ €3,25)
kletzenbrood, vijgenjam
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten