Laila Tandoori Restaurant

Arrangementen
Beschikbaarheid
Informatie
Foto's
Locatie
Restaurantinfo

2- of 3-gangenlunch of -diner à la carte bij Laila Tandoori

9.6
Perfect • 269 beoordelingen
Laila Tandoori Restaurant
Gent (58km)
Verkocht: 352
€26,10
€17,50

Samenvatting

Maak kennis met de authentieke Indische keuken tijdens een 2- of 3-gangenlunch of -diner à la carte bij Laila Tandoori Restaurant

Arrangementen

2-gangenlunch of -diner à la carte

33% korting

Verkocht: 161

€26,10
€17,50

3-gangenlunch of -diner à la carte

42% korting

Verkocht: 191

€36,90
€21,50

Beschikbaarheid

2
personen

Highlights

  • Multideal:
  • 2-gangenlunch of -diner à la carte €17,50
  • 3-gangenlunch of -diner à la carte vanaf €21,50
  • Zie hier de inhoud van de multideals
  • Geniet van een zalige 2- of 3-gangenlunch of -diner à la carte bij Laila Tandoori Restaurant
  • Maak kennis met de authentiek Indische en Pakistaanse keuken
  • Bij het hoofdgerecht keuze uit Tandoori-gerechten, rijstgerechten, vegetarische gerechten en meer!
  • Zie hier de lovende recensies
  • Perfect voor een gezellig etentje met vrienden, familie of je partner
  • Ook geldig in het weekend!
  • Er wordt rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering

Grote kleine letters

Foto's

Locatie

Laila Tandoori Restaurant
Koningin Maria Hendrikaplein 66, 9000 Gent
58 km van De kust
0km van treinstation

Meer info

Maak een culinaire reis naar India en kom langs bij Laila Tandoori Restaurant in Gent! Je geniet bij dit sfeervolle restaurant van een 2- of 3-gangenlunch of -diner à la carte. Ga bijvoorbeeld voor een zalig gerecht uit de Tandoori-oven of kies voor één van de lekkere vegetarische gerechten. We wensen je alvast smakelijk eten!

2- of 3-gangenlunch of -diner

Voorgerecht (enkel bij 3 gangen)

Vlees en vis:

  • Samosa alu keema
    gefrituurde bladerdeegdriehoekjes met gekruide gehaktvulling
  • Spicy calamari
    gefrituurde inktvis in gekruid kikkererwtenmeel
  • Murgh pakora
    gefrituurde, pittige gekruide stukjes kippenvlees
  • Garlic chili prawns
    gemarineerde scampi's in milde westerse kruiden met speciale dressing van de chef
  • Sweet chili prawns
    kleverige, zoete en hartige chiligarnalen met limoensap
  • Seekh kebab
    gehakt met verse ui, groene chili, kruiden en specerijen, bereid in de tandoor

Vegetarisch:

  • Samosa alu mutter
    deeg gevuld met door kerrie gekruide aardappelen en erwten
  • Veggie pakora
    assortiment van gebakken groentebeignets
  • Friet feta cheese
    fetakaas in kikkererwtenmeel, gearomatiseerd met zachte kruiden
  • Aloo ka kebab
    ronde, gebakken aardappelkoekjes in een kruidenkorstje met een teugje verse koriander

Hoofdgerecht

Kip:

  • Chicken tikka masala
    gegrilde kip, "tikka" gestoofd met ajuinen, tomatensaus en Indische kruiden
  • Lucknowi murgh korma
    malse kip, gestoofd met amandelschijfjes, uiensaus en speciale Awadhi-kruiden
  • Murgh makhani
    stukjes kip gebakken in de tandoor en vervolgens gestoofd in een zachte tomatensaus
  • Murgh jalferazi
    roergebakken kip, geserveerd in een dikke, pittige saus met groene chilipepers, paprika, ui en tomaten
  • Murgh bhuna masala
    verse kipblokjes, gemarineerd in een curry van garnalen, kurkuma, komijn, koriander, gember en verse pepers
  • Murgh achari
    kip gemarineerd in venkel-, nigella- en fenegriekzaken, wat een rijke curry met rokerige aroma's oplevert

Lam:

  • Keema doo piazza
    gekruid lams- en rundergehakt, klaargemaakt met ajuintjes, groene chili en Indische kruiden
  • Palak gosht
    stukjes lam gekookt in spinaziesaus en een rijke "fenegriek"-curry met rokerige aroma's
  • Lucknowi gohst korma
    lamsblokjes gestoofd in een amandel-uiensaus met room en Awadhi-kruiden
  • Punjabi achaar gosht
    stukjes lam gebakken in een achaar-kruidenmix
  • Bhuna gosht
    lamsbout bereid op Punjab-wijze met groene kruiden en verse tomaten
  • Baingan gosht
    een hartig gerecht gemaakt met aubergines en lamsvlees in een rijke, geurige saus, afgewerkt met korianderblaadjes

Vegetarisch:

  • Dal laila (chef's special)
    harmonie van zwarte linzen, tomaten, gember en look, overnacht gestoofd op een houtskoolvuurtje met roomboter
  • Nuraten sabzi (veggie mix)
    een assortiment aan groenten gestoofd met currybladeren en een vleugje boter
  • Laila chana bhaji
    kikkererwten, tomaten, gember en verse look, overnacht gestoofd met boter op een houtskoolvuurtje
  • Baingen bhaji
    aubergines gegrild op houtskool, gemengd met gehakte tomaat, bruine ui, gember, knoflook, komijn, verse koriander en chilipepers
  • Shahi alu gobi
    verse aardappels en stukjes bloemkool, gemixt met uiensaus en gember
  • Mushroom curry
    champignons gekookt in een uiensaus met verse room, koriander en Awadhi-kruiden
  • Palak paneer
    een populair overheerlijk Oosters gerecht bestaande uit kaas en spinazie, geserveerd in een smeuïge, romige spinaziejus
  • Paneer masala
    kaas gestoofd met uien in een tomatensaus met Indiase aromatische kruiden, afgewerkt met room

Seafood:

  • Makhani fish
    verse visfilet met zeevruchtencurry klaargemaakt in tomatensaus en vervolgens geparfumeerd met "fenegriek"-blaadjes
  • Lahori fish kadai
    een in Lahore-stijl bereide viscurry, afgewerkt met een overheerlijke combinatie van Pakistaanse kruiden
  • Jhinga masala
    roergebakken garnalen met een zeevruchtencurry, peper en ajuin, afgewerkt met fijngemalen kruiden
  • Laila jhinga curry
    garnalen van de chef gekookt in een curry, bereid met ui en aromatische kruiden uit noord-Pakistan

Tandoori:

  • Tandoori mutton chops
    lamskotelet gemarineerd in yoghurt en speciale kruiden, gegrild in de tandoor-kleioven
  • Tandoori murgh
    gegrilde kippenboutjes gemarineerd in yoghurt en aromatische kruiden. Het favoriete gerecht van de chef!
  • Laila chicken malai tikka
    kipfilet, gemarineerd in verse room, cashewnoten en milde exotische kruiden, gaargekookt tot in de perfectie
  • Tandoori jhinga
    tijgergarnalen gemarineerd in yoghurt en citroensap gegrild in de tandoor-kleioven, afgewerkt met Indiase kruiden en nootmuskaat
  • A mixed grill platter for two (vanaf 2 personen)
    een excellente mix van alle beste tandoor-gerechten geserveerd in een (nog) sissende schotel

Biryani:

  • Murgh dum biryani
    gebakken kipfilet met voorgebakken basmatirijst, rustig gaargestoomd met een vleugje saffraan
  • Jhinga masala biryani
    tijgergarnalen met voorgebakken basmatirijst, rustig gaagestoomd met een vleugje saffraan
  • Punjabi lamb biryani
    lamsvlees met voorgebakken basmatirijst, rustig gaargestoomd met een vleugje saffraan
  • Vegetable biryani
    in de pan gewokte groentjes met pilaurijst en biryanikruiden

Nagerecht

  • Mango sorbet
    drie bollen mangosorbet, versierd met mangonectar 
  • Kulfi
    kulfi is een ijsje, zonder eieren of conserveringsmiddelen, waarbij de smaak van de melk en suiker extra tot hun recht komen
  • Gulab jamun
    gulab jamun is een exotisch dessert-"snoepje" op basis van melk, afkomstig uit het Indiasche subcontinent
  • Vanilla ice cream
    traditionele Belgische coupe met vanille-ijs
  • Dame blanche ice cream
    de traditionele vanille-ijscoupe overgoten met versgesmolten Belgische chocolade

Beoordelingen

9.6
Perfect
269 beoordelingen
M.
Mevr. M. Vanheerentals
R.
Mevr. R. Barry
Very good we enjoyed our dinner
S.
Mevr. S. Reyniers
vlotte en vriendelijke bediening en super lekker en veel eten...aanrader!!!

Restaurantinfo

Maak kennis met Laila Tandoori Restaurant in Gent! Bij dit sfeervolle restaurant worden de allerlekkerste gerechten uit de Indische en Pakistaanse keuken vers voor jou bereid door de chef.

De ruime menukaart wordt gesierd door allerlei authentieke gerechten, zoals curry's en gerechten uit de Tandoori-oven. Je geniet er zowel van vegetarische gerechten als van vlees- en visgerechten. Er is voor ieder wat wils.

Maak nu kennis met de Indische keuken, bij Laila Tandoori Restaurant!

Hiernaast zie je de openingstijden van Laila Tandoori Restaurant, de zaak is tussen 14.30 en 18.00 uur gesloten.

Restaurants in de buurt van Laila Tandoori Restaurant