TAN Restaurant d'alimentation vivante

Beschikbaarheid
Informatie
Foto's
Locatie
Restaurantinfo

2-gangenlunch of -diner à la carte + proeverij van de chef

10
Perfect • 1 beoordeling
TAN Restaurant d'alimentation vivante
Elsene (109km)
Verkocht: 13
€50
€24,90

Samenvatting

Geniet van een proeverij van de chef gevolgd door een heerlijke 2-gangenlunch of -diner à la carte bij restaurant Tan: ontdek het concept van 'alimentation vivante' in hartje Brussel

Beschikbaarheid

2
personen

Highlights

  • Heerlijke 2-gangenlunch of -diner + proeverij van de chef
  • Zie hier de inhoud van de deal
  • Ontdek een unieke plek in Brussel
  • Waar passie voor smaken uit de wereldkeuken en zachte bereidingen elkaar ontmoeten
  • Begin met een voorafje dat speciaal wordt bereid door de chef, bijvoorbeeld gevolgd door een soep van rauwe spinazie en avocado en ravioli van koraallinzen en bruine rijst
  • Biovitaliteit op je bord
  • Een etablissement bekroond met een 12/20 beoordeling door Gault&Millau
  • Er wordt rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering

Grote kleine letters

Foto's

Locatie

TAN Restaurant d'alimentation vivante
Waterleidingsstraat 95, 1050 Elsene
109 km van De kust
1km van treinstation

Meer info

Ontdek in hartje Brussel het restaurant Tan, een unieke plek waar passie voor smaken uit de wereldkeuken en zachte bereidingen samenkomen. Hier geniet je van een 2-gangenlunch of -diner à la carte, voorafgegaan door een proeverij die speciaal bereid wordt door de chef. Een charmant restaurant met maar liefst 12 Gault Millau-punten. Het is de ideale plek om het concept 'alimentation vivante' en biovitaliteit te ontdekken, terwijl je geniet van een fijne tijd met familie en vrienden in een eenvoudig en natuurlijk kader dat de regels van Feng Shui respecteert. Smakelijk eten!

2-gangenlunch of -diner à la carte

Vooraf

  • Proeverij
    van de chef

Voorgerecht

  • Soep van rauwe spinazie en avocado
    rauwe seizoensgroenten gemarineerd in limoen, baby-groenten en gekiemde granen
  • Tartaar van venkel en avocado
    bedje van baby-groenten, cashewnotencrème met bergamotcitroenblad, rauwe granaatappel en arganoliesaus
  • Waaier van grapefruit en avocado
    mangocrème met verse kurkuma, rauwe gember en groene pepersaus met 'Quatuor'-olie, seizoensgroenten en gekiemde granen
  • Rauwe geitenkaas
    grove stukken venkel en peer, cashewnotencrème met citroenblad, rauwe bessensaus en tijmhoning
  • Carpaccio van zeebaars (+ €3)
    gemarineerd in 'Quatuor'-olie, gember en groene peper, avocadocrème met rucola, schijfjes grapefruit, seizoengroenten en baby-groenten
  • Zalmtartaar met roze bessen en dragon (+ €3)
    gemarineerd in arganolie, crème van rauwe eidooier met avocado-olie, rauwe mosterdsaus, bedje van baby-groenten
  • Tartaar van kalfsvlees met kappertjes en augurken (+ €3)
    gemarineerd in Griekse olijfolie, crème van knolselderij, op smaak gebracht met truffel, rauwe zongedroogde tomatensaus, bedje van seizoensgroenten, rauwe eidooier

Hoofdgerecht

  • Artisjokken, gevuld met boekweit
    tofu, pijnboompitten en spinazie, courgetteroom met saffraansmaak, gestoomde seizoensgroenten, suprême van rauwe citroen
  • Empanadas van groene erwten, gevuld met Hijiki-zeewier
    knolselderijmousseline, op smaak gebracht met nootmuskaat, roos van seizoensgroenten gemarineerd in tahini, rauwe gedroogde tomatensaus
  • Ravioli van koraallinzen en bruine rijst
    gevuld met champignons en pijnboompitten, crème van knolselderij in olijfolie, op smaak gebracht met nootmuskaat, kruidensaus
  • Zeebaarsfilet (+ €4)
    gevuld met champignons en pijnboompitten, emulsie van courgette met saffraansmaak, gestoomde seizoensgroenten, saus van zongedroogde rauwe tomaten
  • Biologische zalmmoot, op lage temperatuur gegaard (+ €4)
    emulsie van aubergine met Provençaalse kruiden, roos van seizoensgroenten gemarineerd in tahini, rauwkostsaus met limoensupremes
  • Plakjes lamsbout (+ €5)
    gemarineerd in honing, fenegriek, kerrie en tamari, gegaard op lage temperatuur, aubergine-emulsie met Provençaalse kruiden, rauwe kruidensaus
  • Biologische eendenborst (+ €5)
    gemarineerd met drie pepers en gember, gegaard op lage temperatuur, roos van seizoensgroenten, mousseline van knolselderij, rauwkostsaus met ''Quatuor'-olie

Beoordelingen

10
Perfect
1 beoordeling
M.
Dhr. M. Manneback
Très bonne expérience
TAN Restaurant d´alimentation vivante
Merci de votre visite et, d’avoir pris le temps d’écrire un avis après votre expérience.

Restaurantinfo

Ontdek Tan, een unieke plek in Brussel die je laat kennismaken met een originele en smakelijke keuken, gebaseerd op het principe van 'alimentation vivante'. Het is een keuken die de wetten van de natuur en de menselijke fysiologie respecteert, op basis van seizoensgebonden, biologisch geteelde producten. 

Je kunt dit ontdekken in het restaurant, maar ook dankzij de traiteurdienst of de aangeboden theoretische en praktische kookcursussen, om de kneepjes van het vak te leren om dit voedingsmodel thuis in de praktijk te brengen. 

Ontdek het snel! 

Rechts vind je de openingstijden. Op vrijdag is het restaurant tussen 14.00 en 19.00 uur gesloten.

Restaurants in de buurt van TAN Restaurant d'alimentation vivante